Povezane vesti

Živaljević: Prisustvo nije bilo tajno, službe bile upućene

Živaljević: Prisustvo nije bilo tajno, službe bile upućene

N1 Info 23.08.2017
Nekadašnji savetnik za bezbednost u Ambasadi Srbije u Makedoniji Goran Živaljević negirao je tvrdnje stranke VMRO-DPMNE da mu makedonske institucije nisu dale odobrenje da uđe u parlament tokom incidenta u Sobranju nakon održanih parlamentarnih… »
Kabinet Ivanova demantuje Živaljevića

Kabinet Ivanova demantuje Živaljevića

RTS 23.08.2017
Kabinet predsednika Makedonije Đorđa Ivanova negirao je navode bivšeg savetnika u ambasadi Srbije u Skoplju Gorana Živaljevića da je uz odobrenje makedonskih institucija boravio u Sobranju tokom incidenta nakon održanih parlamentarnih izbora krajem… »
Opet komplikacije: Makedonci demantuju Živaljevića

Opet komplikacije: Makedonci demantuju Živaljevića

Mondo 23.08.2017
Kabinet predsednika Makedonije Đorđa Ivanova negirao je navode bivšeg savetnika u ambasadi Srbije u Skoplju Gorana Živaljevića da je uz odobrenje makedonskih institucija boravio u makedonskom Sobranju tokom incidenta u aprilu. Foto… »
Živaljević otkriva: Moja misija u Sobranju nije bila tajna

Živaljević otkriva: Moja misija u Sobranju nije bila tajna

Vesti online 23.08.2017
Bivši savetnik za bezbednost u Ambasadi Srbije u Makedoniji Goran Živaljević negirao je da mu makedonske institucije nisu dale odobrenje da uđe u parlament MKD. Kako je rekao, imao je odobrenje za ulazak u parlament tokom incidenta u makedonskom… »
Živaljević: Moje prisustvo u Sobranju nije bilo tajno

Živaljević: Moje prisustvo u Sobranju nije bilo tajno

Al Jazeera 23.08.2017
Bivši savjetnik za sigurnost u Ambasadi Srbije u Makedoniji negirao je tvrdnje stranke VMRO-DPMNE. Bivši savjetnik za sigurnost u Ambasadi Srbije u Makedoniji Goran Živaljević negirao je tvrdnje stranke VMRO-DPMNE da mu makedonske institucije nisu… »
VMRO-DPMNE: Vučić ne govori istinu o Živaljeviću

VMRO-DPMNE: Vučić ne govori istinu o Živaljeviću

Mondo 23.08.2017
Makedonski VMRO-DPMNE negirao je danas tvrdnje predsednika Srbije Aleksandra Vučića da su pojedine makedonske institucije dale odobrenje srpskom diplomati Goranu Živaljeviću da uđe u parlament tokom incidenta u Sobranju. Do incidenta je došlo posle… »
VMRO-DPMNE negira Vučića: Živaljević nije imao odobrenje

VMRO-DPMNE negira Vučića: Živaljević nije imao odobrenje

N1 Info 23.08.2017
VMRO-DPMNE je u saopštenju negirao tvrdnje predsednika Srbije Aleksandra Vučića da su makedonske institucije dale saglasnost srpskom diplomatskom predstavniku, pripradniku BIA Goranu Živaljeviću, za ulazak u parlament Republike Makedonija tokom… »
Meta: Ko može da naredi prisluškivanje u Makedoniji

Meta: Ko može da naredi prisluškivanje u Makedoniji

RTS 23.08.2017
Makedonska agencija "Meta" piše da se prisluškivanje stranih diplomata u Makedoniji vrši po makedonskom Zakonu o nadzoru komunikacija, a na zahtev ministra unutrašnjih poslova ili ministra odbrane i uz odobrenje sudije Vrhovnog suda. Kako navodi Meta… »

Vesti dana »