Povezane vesti

Trojica „Delija” pretučena u Podgorici

Politika 24.08.2017
PODGORICA – Trojica „Delija” navijača beogradske „Crvene zvezde” brutalno su prebijeni na železničkoj stanici u Podgorici, a teže posledice izbegnute su zahvaljući brzoj intervenciji policije, piše Dan. Njih je kada su sinoć stigli iz… »

Trojica "Delija" pretučena u Podgorici

RTV 24.08.2017
PODGORICA - Trojica navijača beogradske Crvene zvezde brutalno su prebijeni na železničkoj stanici u Podgorici, a teže posledice izbegnute su zahvaljujući brzoj intervenciji policije, piše Dan. Njih je kada su sinoć stigli iz Bara na podgoričku… »

Haos u Podgorici: “Delije” brutalno pretučene na železničkoj stanici

Blic 24.08.2017
Fudbaleri Crvene zvezde protiv Krasnodara igraju za plasman u Ligu Evrope (21.00). Očekuje se da veliki broj navijača iz Srbije ali i celog regiona stigne u Beograd na utakmicu. Prvi incidenti dogodili su se u Crnoj Gori. U sredu uveče, navijači… »

Podgorica: Navijači Crvene zvezde brutalno pretučeni bejzbol palicama

Vesti online 24.08.2017
Trojica navijača beogradske "Crvene zvezde" brutalno su pretučeni u sredu uveče na železničkoj stanici u Podgorici, piše crnogorski "Dan", a prenosi portal CDM. Njih je kada su stigli iz Bara na podgoričku železničku stanicu napala grupa… »

Navijači Zvezde pretučeni u Podgorici

Dnevnik 24.08.2017
PODGORICA: Trojica „Delija” navijača beogradske “Crvene zvezde” brutalno su prebijeni na železničkoj stanici u Podgorici, a teže posledice izbegnute su zahvaljući brzoj intervenciji policije, piše Dan. Njih je kada su sinoć stigli iz Bara… »

Vesti dana »