Povezane vesti

Janković: U ponedeljak ćemo znati koliko je tehnoloških viškova u prosveti

Nova ekonomija četvrtak, 24. avgust 2017.
Predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije Jasna Janković rekla je da bi u ponedeljak, 28. avgusta, moglo da se zna koliki je broj tehnoloških viškova u prosveti. "Što se tehnoloških viškova tiče, mi tu priču tek treba da otvorimo, jer su škole do 15. avgusta imale mogućnost da prijave... »

Unija: U ponedeljak će se znati koliko je tehnoloških viškova u prosveti

Blic četvrtak, 24. avgust 2017.
Predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPRS) Jasna Janković rekla je da bi u ponedeljak, 28. avgusta moglo da se zna koliki je broj tehnoloških viškova u prosveti.
- Što se tehnoloških viškova tiče, mi tu priču tek treba da otvorimo jer su škole do 15. avgusta imale mogućnost da prijave tehnološke viškove. Sada se sve to ubacuje i obrađuje u informacionom sistemu "Dositej" i mislim da bismo... »

Janković: Uskoro će se znati koliko je viškova u prosveti

N1 Info četvrtak, 24. avgust 2017.
Predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije Jasna Janković rekla je da bi u ponedeljak, 28. avgusta, moglo da se zna koliki je broj tehnoloških viškova u prosveti.
"Što se tehnoloških viškova tiče, mi tu priču tek treba da otvorimo, jer su škole do 15. avgusta imale mogućnost da prijave tehnološke viškove. Sada se sve to ubacuje i obrađuje u informacionom sistemu "Dositej" i mislim da bismo... »
©2017 Netmark d.o.o.