Povezane vesti
Janković: U ponedeljak ćemo znati koliko je tehnoloških viškova u prosveti
Nova ekonomija 24.08.2017
Predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije Jasna Janković rekla je da bi u ponedeljak, 28. avgusta, moglo da se zna koliki je broj tehnoloških viškova u prosveti. "Što se tehnoloških viškova tiče, mi tu priču tek treba da otvorimo, jer su… »
Unija: U ponedeljak će se znati koliko je tehnoloških viškova u prosveti
Blic 24.08.2017
Predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPRS) Jasna Janković rekla je da bi u ponedeljak, 28. avgusta moglo da se zna koliki je broj tehnoloških viškova u prosveti. - Što se tehnoloških viškova tiče, mi tu priču tek treba da otvorimo jer… »
Janković: Uskoro će se znati koliko je viškova u prosveti
N1 Info 24.08.2017
Predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije Jasna Janković rekla je da bi u ponedeljak, 28. avgusta, moglo da se zna koliki je broj tehnoloških viškova u prosveti. "Što se tehnoloških viškova tiče, mi tu priču tek treba da otvorimo, jer su… »
Vesti dana »

Kragujevac odao poštu nastradalima i herojima oslobodiocima u Drugom svetskom ratu (FOTO)
InfoKG pre 4 satijoš 41 povezana

Srbija između čekića i nakovnja: Zabranom tranzita ruskog gasa kroz teritoriju EU nad Srbijom podiže energetsku gvozdenu zavesu
Kurir pre 1 satjoš 47 povezanih

Mol grupa otkriva istinu o požaru: Nema spoljnog uticaja i povređenih
Alo pre 3 satajoš 39 povezanih

Iznenađujuća vest Putin i Tramp se izgleda ipak neće sastati u Budimpešti odložen sastanak
Dnevnik pre 1 satjoš 69 povezanih

Atentator na slovačkog premijera Fica osuđen na 21 godinu zatvora
BBC News pre 4 satijoš 28 povezanih