Povezane vesti
Janković: U ponedeljak ćemo znati koliko je tehnoloških viškova u prosveti
Nova ekonomija 24.08.2017
Predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije Jasna Janković rekla je da bi u ponedeljak, 28. avgusta, moglo da se zna koliki je broj tehnoloških viškova u prosveti. "Što se tehnoloških viškova tiče, mi tu priču tek treba da otvorimo, jer… »
Unija: U ponedeljak će se znati koliko je tehnoloških viškova u prosveti
Blic 24.08.2017
Predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPRS) Jasna Janković rekla je da bi u ponedeljak, 28. avgusta moglo da se zna koliki je broj tehnoloških viškova u prosveti. - Što se tehnoloških viškova tiče, mi tu priču tek treba da… »
Janković: Uskoro će se znati koliko je viškova u prosveti
N1 Info 24.08.2017
Predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije Jasna Janković rekla je da bi u ponedeljak, 28. avgusta, moglo da se zna koliki je broj tehnoloških viškova u prosveti. "Što se tehnoloških viškova tiče, mi tu priču tek treba da otvorimo, jer… »
Vesti dana »

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
Blic pre 42 minutajoš 9 povezanih

U požaru stradali muškarac i devojka Vatrogasci iz stana izvukli dva beživotna tela
Dnevnik pre 59 minutajoš 7 povezanih

Konačno otkriveno šta je to Putin poklonio Trampu: Ovo je misteriozni predmet koji je dirnuo predsednika SAD
Blic pre 48 minutajoš 6 povezanih