Povezane vesti
Oliver Dragojević ima rak pluća
Večernje novosti 24.08.2017
Pevač progovorio o zdravstvenim problemima, ali nije otkrio od čega boluje. U REGIONU je danas odjeknula vest da je Oliver Dragojević (67) teško bolestan, a hrvatski mediji navode da proslavljeni pevač ima rak pluća. Jedan od najznačajnijih… »
Fanovi šokirani: Oliver Dragojević teško bolestan?
Vesti online 24.08.2017
Početkom nedelje Splitom se proširila vest o teškom zdravstvenom stanju Olivera Dragojevića, jednog od najpoznatijih hrvatskih pevača. U malom gradu poput Splita takve informacije brzo se šire, a pevača su na pretragama i kontrolama viđali… »
Oliver Dragojević potvrdio da je bolestan
RTS 24.08.2017
Regionom se proširila vest o teškom zdravstvenom stanju Olivera Dragojevića. Hrvatski mediji javljaju da iz krugova splitskog KBC-a saznaju da je poznatom pevaču dijagnostikovan rak pluća. Hrvatski pevač potvrdio je za portal 100 posto da je… »
Oliver Dragojević teško bolestan
Danas 24.08.2017
Popularni pevač, sedamdestogodišnji Oliver Dragojević teško je bolestan i to je potvrdio medijima, piše Jutarnji list. "Da, istina je, pronašli su mi tumorna tkiva, na pretragama sam", rekao je Dragojević. Jutarnji nezvanično saznaje iz splitskog… »
Oliver Dragojević: Bolestan sam, imam tumor!
Blic 24.08.2017
Hrvatski mediji su nezvanično preneli da pevač Oliver Dragojević ima rak pluća, a u izjavi za tamošnje medije pevač je potvrdio da su mu lekari pronašli tumorno tkivo. - Da bolestan sam i podvrgao sam se raznim ispitivanjima. Doktori tek treba da… »
Šok! Oliver Dragojević ima rak pluća!
Press 24.08.2017
- Treba da vidim kojim ću se metodama lečiti, pronađeno je tumorno tkivo - izjavio je Oliver Dragojević. Foto: Printscreen Hrvatski pevač Oliver Dragojević (69) šokirao je hrvatsku javnost kada je potvrdio da ima rak pluća! Dragojević je za… »
Vesti dana »
Vlada Srbije formirala dva tima za pregovore oko sankcija NIS-u: Evo koji su tačno zadaci
Blic pre 8 minutajoš 19 povezanih
Dan žalosti, zastave na pola koplja: Srbija tuguje zbog tragedije na Cetinju
Kurir pre 4 satijoš 20 povezanih
Studenti održali još jednu blokadu kao podsećanje na žrtve pada nadstrenice
Novi magazin pre 3 satajoš 12 povezanih