Povezane vesti

"Kalifat" se seli u Španiju: Mračna vremena predstoje Andaluziji

Pravda 24.08.2017
Teroristi Islamske države objavili su snimak na španskom jeziku u kome prete "osvetom" Španiji zbog terorista koje je policija ubila tokom prošlonedeljnih napada u Barseloni i Kambrilsu, piše španski list Pais. Na snimku su dvojica boraca ID, koji… »

Nove pretnje Islamske države: Španija će biti kalifat

Politika 24.08.2017
MADRID – Islamska država (ID) objavila je snimak na španskom jeziku u kom preti „osvetom” Španiji zbog terorista koje je policija ubila tokom prošlonedeljnih napada u Barseloni i Kambrilsu, piše španski list „Pais”. Na snimku su dvojica… »

(Video) Džihadisti ponovo prete u novom videu: Osvetićemo se za inkviziciju, Španija će biti kalifat

Kurir 24.08.2017
Teroristi Islamske države objavili su snimak na španskom jeziku u kome prete osvetom Španiji zbog terorista koje je policija ubila tokom prošlonedeljnih napada u Barseloni i Kambrilsu, piše španski list "Pais". Na snimku su dvojica boraca koji… »

ISIL prijeti Španiji: Osvetit ćemo se za inkviziciju, bit ćete halifat

Al Jazeera 24.08.2017
Dvojica boraca oružana grupa Islamska država Irak i Levant na španskom jeziku s arapskim akcentom poručili: 'Andaluzija će ponovo postati ono što je nekada bila.'. Oružana grupa Islamska država Irak i Levant objavila je snimak na španskom jeziku… »

ID: Osvetićemo se za inkviziciju, Španija će biti kalifat

Vesti online 24.08.2017
Islamska država objavila je snimak na španskom jeziku u kom preti "osvetom" Španiji zbog terorista koje je policija ubila tokom prošlonedeljnih napada u Barseloni i Kambrilsu, piše španski list "Pais". Na snimku su dvojica boraca ID koji govore na… »

Jeziva pretnja ID: Španija će ponovo biti kalifat VIDEO

B92 24.08.2017
Madrid -- ID je objavila snimak na španskom jeziku u kom preti osvetom Španiji zbog terorista koje je policija ubila tokom prošlonedeljnih napada u Barseloni i Kambrilsu. Kako prenosi španski list "Pais", na snimku su dvojica boraca ID koji govore na… »

ID: Osvetićemo se za inkviziciju, Španija će biti kalifat

RTS 24.08.2017
Teroristi Islamske države objavili su snimak na španskom jeziku u kome prete "osvetom" Španiji zbog terorista koje je policija ubila tokom prošlonedeljnih napada u Barseloni i Kambrilsu, piše španski list "Pais". Na snimku su dvojica boraca ID, koji… »

ID: Osvetićemo se za inkviziciju, Španija će biti kalifat

Večernje novosti 24.08.2017
Islamska država (ID) objavila je snimak na španskom jeziku u kom preti "osvetom" Španiji zbog terorista koje je policija ubila tokom prošlonedeljnih napada u Barseloni i Kambrilsu. Islamska država (ID) objavila je snimak na španskom jeziku u kom… »

ID preti osvetom: Španija će biti kalifat

Dnevnik 24.08.2017
MADRID: Islamska država (ID) objavila je snimak na španskom jeziku u kom preti „osvetom“ Španiji zbog terorista koje je policija ubila tokom prošlonedeljnih napada u Barseloni i Kambrilsu, piše španski list „Pais“. Na snimku su dvojica… »

Vesti dana »