Povezane vesti

Dva lica poginula kod Mominog Kamena

OK radio 24.08.2017
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak rano popodne dogodila kod Mominog Kamena, dva lica su izgubila život, a još dva su povređena, potvrdila je policija u Vranju. Prema ovim navodima, došlo je do sudara između teretnog vozila sa… »

Dvoje poginulo u sudaru u Grdeličkoj klisuri

Studio B 24.08.2017
Dve osobe su poginule u sudaru kamiona i putničkog vozila u Grdeličkoj klisuri u mestu Momin Kamen kod Vladičinog Hana, a dvoje je povređeno, rečeno je Tanjugu u MUP-u.Dve osobe povređene u nesreći kod Vladičinog Hana. Nesreća se dogodila oko… »

Teška saobraćajna nezgoda u Grdeličkoj klisuri, dovoje poginulo

Jugmedia 24.08.2017
U saobraćajnoj nesreći kod Mominog kamena u Grdeličkoj klisuri došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su dve osobe poginule a dve zadobile povrede, potvrđeno je Beti u Policijskoj upravi u Vranju. Nesreća je prijavljena policiji u 12,55… »

Teška nesreća u Grdeličkoj klisuri, dve osobe poginule

N1 Info 24.08.2017
Dve osobe poginule su, a dve su povređene u nesreći kod Mominog kamena u Grdeličkoj klisuri, rečeno je Beti u Policijskoj upravi u Vranju. U Opštoj bolnici u Leskovcu rečeno je da je jedno dete lakše povređeno, a da su njegovi roditelji poginuli… »

Kamion sa drvima se prevrnuo na auto, trojica povređenih

OK radio 24.08.2017
Vranje - U ranim popodnevnim satima, kod Mominog Kamena došlo je do teške nesreće kada se kamion natovaren drvima prevrnuo na automobil, saznaje nezvanično OK Radio. Tom prilikom povređena su trojica muškaraca koji su doveženi na PTO odeljenje… »

Vesti dana »