Povezane vesti

Dragana (25) preživela saobraćajku i napad nožem: Sada je poginula dok je spasavala dečka koji se bacio pod voz

Dragana (25) preživela saobraćajku i napad nožem: Sada je poginula dok je spasavala dečka koji se bacio pod voz

Kurir 25.08.2017
Dragana Vasić (25) iz sela Straža kod Loznice preminula je na licu mesta od udarca teretnog voza, dok je njen dečko Željko Lazarević (24) iz Novog Sela pretrpeo teške povrede. Nesreća se dogodila u sredu posle ponoći na pruzi Šabac-Loznica, kraj… »
Užas na pruzi: Dragana poginula spasavajući svog dečka koji je stao pred voz, a devojčica povređena u pokušaju da spase…

Užas na pruzi: Dragana poginula spasavajući svog dečka koji je stao pred voz, a devojčica povređena u pokušaju da spase…

Blic 25.08.2017
Moja ćerka (16) bila je na licu mesta kada je voz usmrtio Draganu. I ona je povređena, policiji je ispričala šta je sve videla, kaže Dragica, sestra Dragane (25) koja je prekjuče stradala na pruzi. Dragana Vasić (25) iz sela Straža kod Loznice… »
Stravično svedočenje devojčice o tragediji u loznici: Pokušavala sam da sklonim tetku s pruge, ali nisam uspela

Stravično svedočenje devojčice o tragediji u loznici: Pokušavala sam da sklonim tetku s pruge, ali nisam uspela

Kurir 25.08.2017
LOZNICA - Pokušala sam na sve načine da sklonim s pruge tetka Draganu, ali nisam uspela. Ona je u isto vreme vukla momka Željka sa šina. Voz ju je zakačio i usmrtio. Ovo je ispričala o nesvakidašnjoj drami 16-godišnja K. M., koja se u sredu oko… »

Vesti dana »