Povezane vesti
Dragana (25) preživela saobraćajku i napad nožem: Sada je poginula dok je spasavala dečka koji se bacio pod voz
Kurir 25.08.2017
Dragana Vasić (25) iz sela Straža kod Loznice preminula je na licu mesta od udarca teretnog voza, dok je njen dečko Željko Lazarević (24) iz Novog Sela pretrpeo teške povrede. Nesreća se dogodila u sredu posle ponoći na pruzi Šabac-Loznica, kraj… »
Užas na pruzi: Dragana poginula spasavajući svog dečka koji je stao pred voz, a devojčica povređena u pokušaju da spase…
Blic 25.08.2017
Moja ćerka (16) bila je na licu mesta kada je voz usmrtio Draganu. I ona je povređena, policiji je ispričala šta je sve videla, kaže Dragica, sestra Dragane (25) koja je prekjuče stradala na pruzi. Dragana Vasić (25) iz sela Straža kod Loznice… »
Stravično svedočenje devojčice o tragediji u loznici: Pokušavala sam da sklonim tetku s pruge, ali nisam uspela
Kurir 25.08.2017
LOZNICA - Pokušala sam na sve načine da sklonim s pruge tetka Draganu, ali nisam uspela. Ona je u isto vreme vukla momka Željka sa šina. Voz ju je zakačio i usmrtio. Ovo je ispričala o nesvakidašnjoj drami 16-godišnja K. M., koja se u sredu oko… »
Vesti dana »
VMA: Jedna osoba povređena u požaru u Barajevu u teškom stanju, jedna puštena na kućno lečenje
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: „Vidimo se“
Nova pre 2 satajoš 8 povezanih
Protesti zbog pada nadstrešnice održani u više od 100 mesta u Srbiji
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 12 povezanih
Gde gledati uživo prenos Đoković – Zverev: Objavljena tačna satnica početka spektakla
Nova pre 31 minutajoš 15 povezanih