Povezane vesti
Dečak stradao posle noćnog provoda: "Rekao mi je da će spavati kod druga, a u 7 ujutru policija mi je rekla da je umro"
Blic 26.08.2017
"Brate moj, gde si sad? Zašto brže od života... Prerano si otišao, naš anđele", grcala su uplakana deca, drugari iz klupe i prijatelji četrnaestogodišnjeg Pavla Dončića, dečaka koji je pre nekoliko dana stradao u saobraćajnoj nesreći u Vranju. Dečak je… »
Jecaji odzvanjali vranjem: Porodica i drugovi na počinak ispratili dečaka poginulog u "audiju"
Blic 25.08.2017
Na Šapranačkom groblju u Vranju sahranjen je Pavle Dončić (15), učenik osmog razreda OŠ "Jovan Jovanović Zmaj", koji je prekjuče poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. Sahrani tragično stradalog dečaka, koji se sa još dva vršnjaka "audijem" zakucao u… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 75 povezanih

Vlada Srbije odlučila da minimalnu cenu rada poveća za 10%! Od 1.januara minimalna zarada iznosi 64.554 dinara
Plus online pre 1 satjoš 41 povezana

Ćerke Saše matića su boginje lepote, a tek da mu vidite suprugu! Izgledaju kao da su sišle s modne piste: Pevač puca od ponosa (foto+video)
Kurir pre 2 minutajoš 19 povezanih

Oglasila se Zvezda nakon sramnog napada na Nikolu Kalinića, uvrede nazvala „pokušajem diskreditacije“
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih