Povezane vesti
BATE ubedljiv u derbiju beloruskog šampionata
Sportske.net 27.08.2017
Fudbaleri BATE Borisova slavili su na gostovanju Soligorsku u okviru 20. kola prve lige Belorusije. Ekipa koja će sa Crvenom Zvezdom ukrstiti koplja u grupnoj fazi Lige Evrope, BATE Borisov, upisala je ogroman trijumf na gostovanju drugoplasrianoj ekipi… »
Venger posle 0:4: Ako sam ja problem, žao mi je
Mondo 27.08.2017
Menadžer Arsnala poručio je svojim igračima da "moraju da veruju" posle katastrofe na "Enfildu. Foto: (AP Photo/Rui Vieira) Malo, malo, pa neprijatan TV intervju sačeka menadžera Arsenala, Arsena Vengera. Ovog puta, morao je da bira reči posle svog… »
Arsenal dobro prošao - "samo" 4:0 za Liverpul!
Mondo 27.08.2017
"Tobdžije" su na "Enfildu" izborile poraz prihvatljivom razlikom u odnosu na ono kako su izgledale tokom 90 i kusur minuta neprijatno neravnopravnog fudbala. Fudbaleri Arsenala dobro su prošli danas pred 53.206 navijača na "Enfildu" na kojem su… »
Liverpul za zvezdu: Arsenal pregažen na Enfildu, pomogao i Grujić
Sportal blic 27.08.2017
Tako se pobeđuje Arsenal. Dobila je Crvena zvezda recept od Liverpula kako da odigra protiv "tobdžija" u Ligi Evrope, kako da obori na pleća velikog rivala. Naravno, ne moraju crveno-beli da pregaze tim Arsena Vengera, kao što su to uradili crveni… »
Premijer liga: Liverpul se poigravao sa Arsenalom, Čeh sprečio još veći debakl (VIDEO)
Vesti online 27.08.2017
Utakmicama između Liverpula i Arsenala te Totenhema i Barnlija završeno je 3. kolo Premijer lige. Na Enfild roudu “crveni” su deklasirali “tobdžije” rezultatom 4:0, dok su “mamuze” ispustile pobedu u poslednjim momentima meča. Od samog… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Evropa stoji iza Ukrajine": Makron posle sastanka sa Zelenskim: "Pozdravljam Trampa i njegove napore ka prekidu vatre"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Arena „u blokadi“: „Pumpanje“, vređa se Vučić i niko neće da bude „ćaci“ (VIDEO)
Danas pre 57 minutajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 2 satajoš 4 povezane