Повезане вести
Ивановић: Да сакупимо довољан број бодова за пласман на СП
Хот спорт 28.08.2017
Капитен фудбалске репрезентације Србије Бранислав Ивановић рекао је данас да је важно да екипа у предстојећим утакмицама освоји довољан број бодова како би се пласирала на Светско првенство 2018. године. – Ми смо апсолутни… »
Бане Ивановић: Сви очекујемо да вечити ураде нешто и у групи
Спортски журнал 28.08.2017
Капитен Србије Бранислав Ивановић рекао је да је важно да екипа у предстојећим утакмицама освоји довољан број бодова како би се пласирала на Светско првенство 2018. године. – Ми смо апсолутни фаворити против Молдавије, то треба… »
Окупили се ‘орлови’: Муслин изненадио новинаре накнадним позивом једног играча (фото)
Хот спорт 28.08.2017
Репрезентативци Србије окупили су се данас у Старој Пазови на почетку припрема за следеће две операције на путу ка Мондијалу у Русији. Две препреке ка Русији, Србију чекају у септембру. Можда и најважније, прва је у суботу од 18… »
Бане Ивановић опомиње: ''Сад је свака утакмица одлучујућа!''
Спортске.нет 28.08.2017
Иако су Молдавци отписани из трке за пласман на Светско првенство, у нашем националном тиму неће допустити било какво потцењивање противника. После европских успеха Партизана и Црвене звезде, наредних дана пажња ће бити… »
Муслиново изненађење: Позван и играч Партизана!
Мондо 28.08.2017
У односу на списак који је објавио пре две недеље, селектор Муслин је окупљеним новинарима открио да је накнадно дописао једно име. Селектор репрезентације Србије, Славољуб Муслин, саопштио је 15. августа списак фудбалера на… »
Крећу кључне битке за СП: Муслин окупио “орлове”, Зоран Тошић накнадно позван
Спортал блиц 28.08.2017
Селектор Србије Славољуб Муслин окупио је “орлове” за лет ка Мундијалу у Русији, јер су пред његовим изабраницима можда и одлучујући окршаји у квалификацијама против Молдавије у Београду 2. септембра и у Даблину са Републиком… »
Окупљање фудбалске репрезентације: “Орлови” сањају шест бодова
Вечерње новости 28.08.2017
Селектор Муслин позвао 25 фудбалера, прозивка у 13.00 у кући фудбалера. Имамо жељу да задржимо позицију која нас директно води на СП - јасан је селектор. СРБИЈА са врха табеле групе Д гледа у квалификацијама за Мундијал у… »
Муслин на слатким мукама: Пријовић одговорио на Митровићев гол
Спортал блиц 27.08.2017
Александар Пријовић био је стрелац за ПАОК у победи над Керкиром са 3:1 у другом колу грчког првенства. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија Голгетери Србије у форми: Пријовић и Митровић Снажни нападач Србије у сјајној… »
Вести дана »

"Пета ради по закону и ја радим по закону": Огласила се директорка Пете београдске гимназије: Ево да ли ће бити на дужности након конкурса
Блиц пре 5 сатијош 35 повезаних

Марија Васић о притвору: Политичка уцена и показни пример свима који причају против власти
Бета пре 1 сатјош 11 повезаних

Гоци: Одушевљен сам што су студенти из Србије ушли у ужи избор за награду Сахаров
Данас пре 4 сатијош 14 повезаних

Француски премијер Лекорни преживео два скупштинска гласања о неповерењу
Бета пре 1 сатјош 22 повезане