Povezane vesti
Udes kod Niša, poginuo vozač
Blic 29.08.2017
Vozač N.M. (52) iz Belotinca poginuo je noćas oko 40 minuta posle ponoći kada je automobilom marke „ford fijesta“ sleteo sa kolovoza. Nesreća se desila na starom putu Niš – Leskovac, nedaleko od pogona “Jure”. Policja je izvršila uviđaj i radi na… »
Težak udes pored niša: Muškarac (52) fordom sleteo s puta i na mestu poginuo
Kurir 29.08.2017
Nebojša M. (52) iz sela Belotinac poginuo je noćas u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na starom putu za Leskovac, osam kilometara od Novog Sela. Do tragedije je došlo oko 00.40 sati kada je nesrećni čovek, upravljajući “ford fiestom” niških… »
Poginuo muškarac na starom putu od Niša ka Leskovcu
RTS 29.08.2017
Muškarac čiji identitet za sada nije poznat, nastradao je jutros u 0.40 časova pošto je auotomobilom "ford fijesta" sleteo sa starog puta koji od Niša vodi ka Leskovcu, saznaje Beta u Policijskoj upravi u Nišu. "Uviđaj je obavljen, ali uzroci nesreće… »
Vesti dana »

Policija ispred i u zgradi Filozofskog fakulteta, studenti upozorili da je pogažena autonomija Univerziteta i poslali mejl sa zahtevima dekanu (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 22 minutajoš 36 povezanih

To što smo favoriti je i breme koje mora da se nosi: Obradović rekao svoje! Ne postojimo samo mi tamo: Čović iskreno o reprezentaciji!
Hot sport pre 12 minutajoš 63 povezane

Zelenski: Rusija nastavlja da ignoriše apele za obustavu nasilja i razaranja
NIN pre 5 satijoš 32 povezane

Više od 120 profesora i saradnika Filozofskog fakulteta: U atmosferi ucena i pretnji nije moguće održati ispite
Moj Novi Sad pre 53 minutajoš 36 povezanih