Povezane vesti

E, da je Duci svaki set igrao kao prvi....

E, da je Duci svaki set igrao kao prvi....

Mondo 29.08.2017
Rafael Nadal pobedio Dušana Lajovića u prvom kolu US Opena. Odličan prvi set srpskog tenisera. Borio se Dušan Lajović koliko je mogao, a to nije bilo dovoljno ni za set protiv Rafaela Nadala u prvom kolu US Opena. Rezultat 7:6, 6:2, 6:2 epilog je… »
Kiša otkazala mečeve na Ju Es Openu

Kiša otkazala mečeve na Ju Es Openu

Novi magazin 29.08.2017
Svi mečevi drugog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu SAD u tenisu, osim na centralnom terenu "Artur Eš" otkazani su danas zbog kiše. Dueli drugog dana Ju Es Opena počeli su na vreme, ali su vrlo brzo i prekinuti zbog kiše. Nakon nekoliko sati… »
Kiša "unakazila" satnicu, Troicki i Lajović čekaju

Kiša "unakazila" satnicu, Troicki i Lajović čekaju

Mondo 29.08.2017
Kiša u Njujorku i dalje pada, tako da jedino na stadionu "Artur Eš" nije prekinut program. I Srbi na čekanju... Foto: AP Photo/Andres Kudacki Kiša pada, a dokle će se još se ne zna. Za to vreme u Njujorku, na US Openu, igraju se dueli samo na… »
Šarapova: Pobeda za sve koji su bili uz mene!

Šarapova: Pobeda za sve koji su bili uz mene!

Vesti online 29.08.2017
Marija Šarapova je na najbolji mogući način opravdala poverenje organizatora da joj dodele specijalnu pozivnicu za US open. U prvom kolu izbacila je Simonu Halep, drugu teniserku sveta. - Od momenta kada sam saznala da ću igrati sa Simonom, bila sam… »
Veliko srce Srba: Krunićeva i Tipsarević junaci prvog dana US Opena

Veliko srce Srba: Krunićeva i Tipsarević junaci prvog dana US Opena

Sportal blic 29.08.2017
"Janko Tipsarević je najveći borac od svih nas. Zapamtite šta sam vam kazao", rekao je jednom prilikom Viktor Troicki. Te reči u praksi Tipsarević je dokazao u prvom kolu na US Openu. Posle zaostatka od dva seta, nekada osmi teniser sveta napravio je… »
Drugi dan US Opena: Troicki i Lajović jedva čekaju da izađu na teren

Drugi dan US Opena: Troicki i Lajović jedva čekaju da izađu na teren

Sportal blic 29.08.2017
Mečevi drugog dana US Opena počinju u utorak od 17 sati po srpskom vremenu, a ljubitelji tenisa navijaće za Viktora Troickog i Dušana Lajovića. Foto: Tanjug/AP Viktor Troicki Troicki će prvi na teren - oko 19 sati po srpskom vremenu na terenu broj… »
Triler: Šarapova plakala na US Openu, a onda poručila: Ovo je pobeda za sve koji su bili uz mene

Triler: Šarapova plakala na US Openu, a onda poručila: Ovo je pobeda za sve koji su bili uz mene

Sportal blic 29.08.2017
U derbiju prvog dana na US Openu Marija Šarapova je bila maestralna protiv Simone Halep (2, Rumunija). Ruskinja koja je dobila vajld kartu za poslednji grend slem u sezoni pobedila je Rumunku sa 6:4, 4:6, 6:3 i tako je izbacila iz trke za broj jedan… »
Povratak iz snova Marije Šarapove

Povratak iz snova Marije Šarapove

Mondo 29.08.2017
Ruskinja je na prvom grend slem meču posle suspenzije zbog dopinga priredila iznenađenje, eliminisala drugu igračicu sveta i pokazala da je najbolja kad je najteže. Foto: Guliver/Getty images/Clive Brunskill Imala je mnogo izazova Marija Šarapova od… »
Šarapova se vratila i izbacila favorita: Mašine suze radosnice i prvi Gren slem meč posle januara 2016. godine (video)

Šarapova se vratila i izbacila favorita: Mašine suze radosnice i prvi Gren slem meč posle januara 2016. godine (video)

Telegraf 29.08.2017
Ruskinja izbacila Simonu Halep. Vratila se Marija Šarapova na Gren slem, i odmah pobedila! Ruska teniserka napravila je iznenađenje u 1. kolu US opena, pošto je u tri seta bila bolja od druge teniserke Simone Halep - 6:4, 4:6, 6:3. Maša je odigrala… »

Vesti dana »