Povezane vesti
E, da je Duci svaki set igrao kao prvi....
Mondo 29.08.2017
Rafael Nadal pobedio Dušana Lajovića u prvom kolu US Opena. Odličan prvi set srpskog tenisera. Borio se Dušan Lajović koliko je mogao, a to nije bilo dovoljno ni za set protiv Rafaela Nadala u prvom kolu US Opena. Rezultat 7:6, 6:2, 6:2 epilog je borbe… »
Kiša otkazala mečeve na Ju Es Openu
Novi magazin 29.08.2017
Svi mečevi drugog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu SAD u tenisu, osim na centralnom terenu "Artur Eš" otkazani su danas zbog kiše. Dueli drugog dana Ju Es Opena počeli su na vreme, ali su vrlo brzo i prekinuti zbog kiše. Nakon nekoliko sati… »
Kiša "unakazila" satnicu, Troicki i Lajović čekaju
Mondo 29.08.2017
Kiša u Njujorku i dalje pada, tako da jedino na stadionu "Artur Eš" nije prekinut program. I Srbi na čekanju... Foto: AP Photo/Andres Kudacki Kiša pada, a dokle će se još se ne zna. Za to vreme u Njujorku, na US Openu, igraju se dueli samo na stadionu… »
Šarapova: Pobeda za sve koji su bili uz mene!
Vesti online 29.08.2017
Marija Šarapova je na najbolji mogući način opravdala poverenje organizatora da joj dodele specijalnu pozivnicu za US open. U prvom kolu izbacila je Simonu Halep, drugu teniserku sveta. - Od momenta kada sam saznala da ću igrati sa Simonom, bila sam… »
Drugi dan US Opena: Troicki i Lajović jedva čekaju da izađu na teren
Sportal blic 29.08.2017
Mečevi drugog dana US Opena počinju u utorak od 17 sati po srpskom vremenu, a ljubitelji tenisa navijaće za Viktora Troickog i Dušana Lajovića. Foto: Tanjug/AP Viktor Troicki Troicki će prvi na teren - oko 19 sati po srpskom vremenu na terenu broj 15… »
Veliko srce Srba: Krunićeva i Tipsarević junaci prvog dana US Opena
Sportal blic 29.08.2017
"Janko Tipsarević je najveći borac od svih nas. Zapamtite šta sam vam kazao", rekao je jednom prilikom Viktor Troicki. Te reči u praksi Tipsarević je dokazao u prvom kolu na US Openu. Posle zaostatka od dva seta, nekada osmi teniser sveta napravio je… »
Povratak iz snova Marije Šarapove
Mondo 29.08.2017
Ruskinja je na prvom grend slem meču posle suspenzije zbog dopinga priredila iznenađenje, eliminisala drugu igračicu sveta i pokazala da je najbolja kad je najteže. Foto: Guliver/Getty images/Clive Brunskill Imala je mnogo izazova Marija Šarapova od… »
Triler: Šarapova plakala na US Openu, a onda poručila: Ovo je pobeda za sve koji su bili uz mene
Sportal blic 29.08.2017
U derbiju prvog dana na US Openu Marija Šarapova je bila maestralna protiv Simone Halep (2, Rumunija). Ruskinja koja je dobila vajld kartu za poslednji grend slem u sezoni pobedila je Rumunku sa 6:4, 4:6, 6:3 i tako je izbacila iz trke za broj jedan… »
Šarapova se vratila i izbacila favorita: Mašine suze radosnice i prvi Gren slem meč posle januara 2016. godine (video)
Telegraf 29.08.2017
Ruskinja izbacila Simonu Halep. Vratila se Marija Šarapova na Gren slem, i odmah pobedila! Ruska teniserka napravila je iznenađenje u 1. kolu US opena, pošto je u tri seta bila bolja od druge teniserke Simone Halep - 6:4, 4:6, 6:3. Maša je odigrala prvi… »
Vesti dana »
Novi zemljotres pogodio Venecuelu Spasioci i dalje tragaju za preživelima: "Još uvek se tresem od straha"
Blic pre 1 satjoš 50 povezanih
(Foto, video) Učesnici skupa SNS poneli najveću zastavu: Kolona sa trobojkom širokom 10 metara ide ka Skupštini
Blic pre 24 satajoš 103 povezane
Koliko će koštati putarina na novoj deonici Moravskog koridora od 1. jula
Radio 021 pre 24 satajoš 38 povezanih
Kac: Ne povlačimo se sa juga dok se Hezbolah ne razoruža; Ben Gvir: Sporazum sa Libanom velika greška
RTS pre 24 satajoš 91 povezana