Повезане вести

Е, да је Дуци сваки сет играо као први....

Е, да је Дуци сваки сет играо као први....

Мондо 29.08.2017
Рафаел Надал победио Душана Лајовића у првом колу УС Опена. Одличан први сет српског тенисера. Борио се Душан Лајовић колико је могао, а то није било довољно ни за сет против Рафаела Надала у првом колу УС Опена. Резултат 7:6… »
Киша отказала мечеве на Ју Ес Опену

Киша отказала мечеве на Ју Ес Опену

Нови магазин 29.08.2017
Сви мечеви другог дана такмичења на Отвореном првенству САД у тенису, осим на централном терену "Артур Еш" отказани су данас због кише. Дуели другог дана Ју Ес Опена почели су на време, али су врло брзо и прекинути због кише… »
Киша "унаказила" сатницу, Троицки и Лајовић чекају

Киша "унаказила" сатницу, Троицки и Лајовић чекају

Мондо 29.08.2017
Киша у Њујорку и даље пада, тако да једино на стадиону "Артур Еш" није прекинут програм. И Срби на чекању... Фото: АП Пхото/Андрес Кудацки Киша пада, а докле ће се још се не зна. За то време у Њујорку, на УС Опену, играју се… »
Шарапова: Победа за све који су били уз мене!

Шарапова: Победа за све који су били уз мене!

Вести онлине 29.08.2017
Марија Шарапова је на најбољи могући начин оправдала поверење организатора да јој доделе специјалну позивницу за УС опен. У првом колу избацила је Симону Халеп, другу тенисерку света. - Од момента када сам сазнала да ћу играти… »
Други дан УС Опена: Троицки и Лајовић једва чекају да изађу на терен

Други дан УС Опена: Троицки и Лајовић једва чекају да изађу на терен

Спортал блиц 29.08.2017
Мечеви другог дана УС Опена почињу у уторак од 17 сати по српском времену, а љубитељи тениса навијаће за Виктора Троицког и Душана Лајовића. Фото: Тањуг/АП Виктор Троицки Троицки ће први на терен - око 19 сати по српском… »
Велико срце Срба: Крунићева и Типсаревић јунаци првог дана УС Опена

Велико срце Срба: Крунићева и Типсаревић јунаци првог дана УС Опена

Спортал блиц 29.08.2017
"Јанко Типсаревић је највећи борац од свих нас. Запамтите шта сам вам казао", рекао је једном приликом Виктор Троицки. Те речи у пракси Типсаревић је доказао у првом колу на УС Опену. После заостатка од два сета, некада осми… »
Повратак из снова Марије Шарапове

Повратак из снова Марије Шарапове

Мондо 29.08.2017
Рускиња је на првом гренд слем мечу после суспензије због допинга приредила изненађење, елиминисала другу играчицу света и показала да је најбоља кад је најтеже. Фото: Гуливер/Гетти имагес/Цливе Брунскилл Имала је много… »
Трилер: Шарапова плакала на УС Опену, а онда поручила: Ово је победа за све који су били уз мене

Трилер: Шарапова плакала на УС Опену, а онда поручила: Ово је победа за све који су били уз мене

Спортал блиц 29.08.2017
У дербију првог дана на УС Опену Марија Шарапова је била маестрална против Симоне Халеп (2, Румунија). Рускиња која је добила вајлд карту за последњи гренд слем у сезони победила је Румунку са 6:4, 4:6, 6:3 и тако је избацила… »
Шарапова се вратила и избацила фаворита: Машине сузе радоснице и први Грен слем меч после јануара 2016. године (видео)

Шарапова се вратила и избацила фаворита: Машине сузе радоснице и први Грен слем меч после јануара 2016. године (видео)

Телеграф 29.08.2017
Рускиња избацила Симону Халеп. Вратила се Марија Шарапова на Грен слем, и одмах победила! Руска тенисерка направила је изненађење у 1. колу УС опена, пошто је у три сета била боља од друге тенисерке Симоне Халеп - 6:4, 4:6… »

Вести дана »