Povezane vesti
Đurđević: Srećan sam što sam prešao u Olimpijakos
Beta 30.08.2017
Novi fudbaler Olimpijakosa Uroš Djurdjević rekao je danas da je srećan što je prešao u taj grčki klub i da će dati sve od sebe da pomogne ekipi da ostvari dobar rezultat u Ligi šampiona. "Veoma sam srećan što sam ovde. Znam gde sam došao… »
Đurđević zadužio crveno-beli dres: Znam kakav je klub Olimpijakos
Sportal blic 30.08.2017
“Kad je muka, tu su Leo i Đuka” - ovu poruku navijači Partizana mogu u potpunosti da zaborave, jer posle odlaska Brazilca iz Humske, našeg šampiona je napustio i najbolji fudbaler Superlige - Uroš Đurđević. Fantastični napadač je potpisao… »
Pirej priča o urošu đurđeviću: Ali i on je imao šta Grcima da poruči…
Hot sport 30.08.2017
Uroš Đurđević sinoć je sleteo u glavni grad Grčke pod blještavilom bliceva, a danas je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Olimpijakosa. Đurđević je na promociji u Pireju, kao i uvek, bio kratak, sažet i jasan u svojoj prvoj izjavi kao… »
Đurđević promovisan u Atini: Znam gde sam došao
Mozzart sport 30.08.2017
Novi izazov - Liga šampiona. Sve se već zna: Partizanu sleduje 2.500.000 evra i 15 odsto od naredne prodaje. Olimpijakosu najbolji napadač Superlige iz prošle sezone. Urošu Đurđeviću ugovor na četiri sezone i prilika da se takmiči sa najboljima… »
Đurđević u crveno-belom: Daću sve od sebe
Mondo 30.08.2017
Uroš Đurđević predstavljen u Olimpijakosu: Partizan: "Đuka, hvala ti za sve golove, postao si jedan od nas". Foto: Olimpijakos/www.olympiacos.org Uroš Đurđević je ekspresno, za 24 sata, iz crno-belog, "ušao" u crveno-beli dres. Dojučerašnji… »
Mbape neće postati igrač PSŽ-a ako...
Vesti online 30.08.2017
Kako bi zaobišli pravila UEFA u vezi finansijskog fer-pleja Monako i Pari Sen Žermen su se dogovorili da Kilijan Mbape prvo dođe na jednogodišnju pozajmicu na "Park prinčeva", a potom će u junu 2018. godine postati i zvanično član kluba iz… »
Poigravanje sa UEFA: Klauzula kakva se ne viđa!
Mondo 30.08.2017
Kako je Mbape pozajmljen, ako se zna da će preći u PSŽ za 185 miliona evra? Nije li to transfer? Nije! Evo i kako... Zašto bi Monako pristao da sada pozajmi Kilijana Mbapea, a zaradi tek naredne godine ako Pari Sen Žermen odluči da otkupi njegov… »
Može im se: Monako ispred nosa velikanima ukrao Keitu
Hot sport 30.08.2017
Sada i zvanično – Balde Keita je novi fudbaler francuskog šampiona Monaka, iako su ga mnogi jurili celog leta. Senegalac Balde Keita odigrao je fantastičnu sezonu za Lacio, zbog čega je naglo skočilo interesovanje za njega, pre svega iz Serije A… »
Zamena za Mbapea od 11 miliona: Jovetić novi napadač Monaka
Sportal blic 29.08.2017
Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić je i zvanično novi igrač Monaka pošto je sa šampionom Francuske potpisao ugovor na četiri godine. Foto: @AS_Monaco / Twitter Stevan Jovetić - Veoma sam srećan što sam ovde. Monako je veliki klub koji je prošle… »
Vesti dana »
![Nišlije u šetnji do Merošine, protesti na Novom Beogradu, Ljubljani, Luksemburgu](https://nstatic.net/429/38937429qefpbo.jpg)
Nišlije u šetnji do Merošine, protesti na Novom Beogradu, Ljubljani, Luksemburgu
Novi magazin pre 20 minutajoš 11 povezanih
![Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje…](https://nstatic.net/385/38935385eppicj.jpg)
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 12 satijoš 5 povezanih
![Hamas predao Crvenom krstu trojicu izraelskih talaca, sledi oslobađanje palestinskih zatvorenika](https://nstatic.net/018/38937018ynukjd.jpg)
Hamas predao Crvenom krstu trojicu izraelskih talaca, sledi oslobađanje palestinskih zatvorenika
Novi magazin pre 1 satjoš 14 povezanih