Povezane vesti
Palma odgovorio belom: Ja ne skupljam lajkove, nego štedim pare iz budžeta da bih pomagao Jagodincima!
Pravda 31.08.2017
Lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma kaže da ga ne interesuju oni koji prave sprdnju po društvenim mrežama, na račun onih koji pomažu svojim sugrađanima. Upitan da prokomentariše to što je Luka Maksimović… »
Vesti dana »
Moneke sve zapalio svojoj izjavom: „Ne znam da li ti ideš, ali ja ću biti u Atini na f4!“
Hot sport pre 18 minutajoš 76 povezanih
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 62 povezane
Ovi detalji tragedije u Švajcarskoj su i dalje misterija Desetine mrtvih, među nestalima i Srbin Stefan: Šta znamo o stravičnom požaru u novogodišnjoj noći (foto, video)
Blic pre 33 minutajoš 59 povezanih
"Vredan i jako dobar momak, godinama je tamo, radio je dva posla" – Prijatelji o nestalom Srbinu nakon tragičnog požara u Švajcarskoj: Porodica prolazi kroz pravu agoniju
Dnevnik pre 29 minutajoš 22 povezane
Za radove duž trase od Horgoša do Terminala Novi Sad raspisan tender za izgradnju naftovoda između Mađarske i Srbije
Dnevnik pre 3 satajoš 22 povezane