Povezane vesti
Ivković: Niko iz države nije čestitao ulazak u Kuću slavnih
N1 Info 31.08.2017
Proslavljeni košarkaški trener Dušan Duda Ivković izjavio je za N1 da, kad bi se odvojio tim koji je otputovao na Evropsko prvenstvo u košarci i igrači koji neće učestvovati, ispada da najbolji igrači neće igrati. Prema njegovom mišljenju, veliki uspeh… »
Ivković: Neće me oterati iz Beograda, Janković svetla tačka
N1 Info 31.08.2017
Proslavljeni košarkaški trener Dušan Duda Ivković izjavio je u Novom danu da nikad nije sebe video u politici, već da je u toku predsedničke kampanje podržao Sašu Jankovića kao, kako kaže, tog momenta najbolji mogući izbor. Izvor: N1 "Posle toga sam… »
Dušan Ivković: Neće me oterati iz Beograda, Janković je svetla tačka
Vesti online 31.08.2017
Proslavljeni košarkaški trener Dušan Duda Ivković izjavio je na televiziji N1 da nikad nije sebe video u politici, već da je u toku predsedničke kampanje podržao Sašu Jankovića kao, kako kaže, tog momenta najbolji mogući izbor. - Posle toga sam pokazao i… »
Dušan Ivković: Udovičić pokazao svoje vaspitanje time što mi nije čestitao ulazak u Kuću ...
Beta 31.08.2017
Srpski trener Dušan Ivković izjavio je danas da je pitanje vaspitanja to što mu ministar omladine i sporta Vanja Udovičić nije čestitao ulazak u košarkašku Kuću slavnih. "Mene to ne pogadja jer je to pitanje vaspitanja da se javiš svom starijem… »
Dušan Ivković: Ministar Udovičić pokazao svoje vaspitanje time što mi nije čestitao ulazak u Kuću slavnih
Kurir 31.08.2017
- Ovde je jedna era straha jer niko ne želi da mi priđe da mi čestita. Rekao sam da ne želim da budem disident niti da uđem u politiku. Ne bih nikoga da ističem, ali na ispraćaju košarkaša video sam Vanju Udovičića koji je krasan momak, ne mogu da kažem… »
Duda Ivković: Janković svetla tačka i treba da bude opozicioni kapital
Blic 31.08.2017
- Pratim šta radi Pokret slobodnih građana (PSG) Saše Jankovića. Bilo je ponuda da budm jedan od osnivača i član Upravnog odbora, ali u 73 godini ne mogu da ulazim u bilo kakve političke organizacije i pokrete -kaže srpski trener Dušan Duda Ivković. On… »
Vesti dana »
Protesti prevoznika na graničnim prelazima Zapadnog Balkana zbog šengenskih pravila izazivaju štetu od oko 100 miliona evra dnevno
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 58 povezanih
“Svetosavci” obeležavaju dan škole, program od 17 sati u Domu kulture
Bujanovačke pre 2 satajoš 22 povezane
Oštar izveštaj UN izvestilaca o stanju medija u Srbiji: Šarli Ebdo, beli zečevi, blokada N1, pretnje smrću
Nova pre 54 minutajoš 2 povezane
Plenum studenta Fakulteta političkih nauka odlučio da bojkotuje nastavu, u znak podrške Jeleni Kleut
Insajder pre 1 satjoš 18 povezanih
Fajnenšel tajms: Bezbednosne garancije SAD za Ukrajinu uslovljene ustupanjem Donbasa
NIN pre 1 satjoš 23 povezane