Повезане вести
Орлови против Молдавије морају на победу (18.00)
Дневник 01.09.2017
Нашу фудбалску репрезентацију вечерас (18.00) на стадиону у Хумској, у седмом колу Групе Д квалификација за Светско првенство, очекује деликатан дуел против Молдавије. На папиру против отписаног ривал из трке за висок пласман… »
Добровољски пред меч са Србијом: Можемо и ми да направимо изненађење
Спортски журнал 01.09.2017
Молдавија ће сутра од 18 часова гостовати Србији у 7. колу Д групе квалификација за Светско првенство 2018. године у Русији. Селектор фудбалске репрезентације Молдавије Игор Добровољски оценио је данас да његова екипа у… »
Муслин пред Молдавију: Недостаје нам Миливојевић, али имам спреман тим у глави (фотогалерија)
Хот спорт 01.09.2017
Селектор репрезентације Србије Славољуб Муслин рекао је данас да ће мотивација и квалитет његових фудбалера бити пресудни у утакмици са Молдавијом и да су сви спремни за тај дуел. – Наша мотивација и квалитет ће бити пресудни… »
Муслин: Све је до нас; Ивановић: Даблин најважнији у историји!
Спортски журнал 01.09.2017
Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин рекао је данас да све зависи од његовог тима у мечу против Молдавије у Београду у наставку квалификација за Светско првенство у Русији 2018. године. - Играчи су добро… »
Муслин пред Молдавију: Немам замерке, знам тим
Мондо 01.09.2017
Селектор српских фудбалера каже да екипа у добром расположењу и мотивисана дочекује Молдавију. Пред фудбалском репрезентацијом Србије су две изузетно важне утакмице. Победама против Молдавије у Београду (субота, 18 часова… »
Пред Молдавију: Муслин: Нећу мењати формацију, немам дилеме
Спортал блиц 01.09.2017
Селектор репрезентације Србије Славољуб Муслин рекао је да ће мотивација и квалитет његових фудбалера бити пресудни у утакмици са Молдавијом и да су сви спремни за тај дуел. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија - Наша… »
Вести дана »
Спајић: Црна Гора ће бити у ЕУ 2028. године, ту чекамо остале
Недељник пре 14 минутајош 10 повезаних
Пензионерка покошена на пешачком прелазу у Нишу! Рођака настрадале описала трагедију: Ишла је да подигне паре, а онда се унука јавила плачући... (фото)
Курир пре 50 минутајош 11 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана