Povezane vesti

Kim izazvao i zemljotrese! (Video)

Mondo 03.09.2017
Severna Koreja saopštila je danas da je testirala hidrogensku bombu namenjenu za interkontinentalnu balističku raketu. Registrovana dva zemljotresa u Pungiri regionu. Foto: AP Photo/Wong Maye-E U objavi severnokorejske državne novinske agencije KCNA… »

Severna Koreja: Šesta nuklearna proba bila je H-bomba za ICBM

Glas Amerike 03.09.2017
SEUL I VAŠINGTON — Severna Koreja izvela je šestu nuklearnu probu, u okviru koje tvrdi da je uspešno detonirala termonuklearnu hidrogensku bombu (H-bombu), koja može biti montirana na interkontinentalnu balističku raketu (ICBM). U objavi… »

OPET PRETE: Severna Koreja testirala novu hidrogensku bombu

Nova ekonomija 03.09.2017
Severna Koreja potvrdila je da je testirala novu hidrogensku bombu namenjenu za interkontinentalnu balističku raketu. To je objavila severnokorejska državna televizija navodeći da je reč o velikom uspehu. Testiranje hidrogenske bombe koje je naložio… »

Severna Koreja: Testirali smo hidrogenu bombu, veliki uspeh

Vesti online 03.09.2017
Severna Koreja potvrdila je danas da je testirala hidrogensku bombu namenjenu za interkontinentalnu balističku raketu, objavila je državna televizija navodeći da je reč o velikom uspehu. Testiranje hidrogenske bombe koje je naložio lider Kim Džon… »

Kimovo saopštenje koje je svet s pažnjom čekao: Objava Severne Koreje koja ledi krv u žilama!

Kurir 03.09.2017
Severna Koreja potvrdila je danas da je testirala hidrogensku bombu namenjenu za interkontinentalnu balističku raketu, objavila je državna televizija navodeći da je reč o velikom uspehu. Testiranje hidrogenske bombe koje je naložio lider Kim… »

S. Koreja: Razvili smo još napredniju hidrogensku bombu

B92 03.09.2017
Pjongjang -- Severna Koreja je u nedelju saopštila da je razvila još naprednije nuklearno naoružanje koje ima "veliku moć destrukcije". Kako se navodi, reč je o hidogenskoj bombi koja se može staviti na novu interkontinentalnu balističku raketu… »

Severna Koreja razvila hidrogenu bombu koja ima veliku moć destrukcije

Vesti online 03.09.2017
Severna Koreja je u nedelju saopštila da je razvila još naprednije nuklearno naoružanje koje ima "veliku moć destrukcije". Kako se navodi, reč je o hidogenskoj bombi koja se može staviti na novu interkontinentalnu balističku raketu Kako je prenela… »

Sjeverna Koreja tvrdi da ima hidrogensku bombu

Al Jazeera 03.09.2017
Snaga hidrogenske bombe mogla bi biti više stotina kilotona i može se detonirati na visokim nadmorskim visinama. Sjeverna Koreja priopćila je u subotu da je razvila još naprednije nuklearno naoružanje koje ima "veliku moć razaranja" - hidogensku… »

Vesti dana »