Povezane vesti
U Istočnom Sarajevu otvoren vrtić "Patrijarh Pavle"
Večernje novosti 03.09.2017
Patrijarh Irinej i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik otvorili su novu Predškolsku ustanovu "Patrijarh Pavle" u Istočnom Sarajevu. Patrijarh Irinej i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik otvorili su novu Predškolsku ustanovu "Patrijarh Pavle"… »
RTV 03.09.2017
SARAJEVO, BEOGRAD - Patrijarh Irinej i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik otvorili su novu Predškolsku ustanovu "Patrijarh Pavle" u Istočnom Sarajevu. Patrijarh Irinej istakao je da su ustanove za decu budućnost srpskog naroda. "Moja radost je… »
U Istočnom Sarajevu otvoren vrtić Patrijarh Pavle
Dnevnik 03.09.2017
SARAJEVO, BEOGRAD: Patrijarh Irinej i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik otvorili su novu Predškolsku ustanovu “Patrijarh Pavle” u Istočnom Sarajevu. Patrijarh Irinej istakao je da su ustanove za decu budućnost srpskog naroda. Moja radost je… »
Čovek iz naroda koji je voleo pravoslavnu, ali i svu drugu decu: U Istočnom Sarajevu otvoren vrtić Patrijarh Pavle
Kurir 03.09.2017
Patrijarh Irinej i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik otvorili su novu Predškolsku ustanovu "Patrijarh Pavle" u Istočnom Sarajevu. Patrijarh Irinej istakao je da su ustanove za decu budućnost srpskog naroda. "Moja radost je dvostruka, jer je reč o… »
RTS 03.09.2017
Patrijarh Irinej i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik otvorili su novu Predškolsku ustanovu "Patrijarh Pavle" u Istočnom Sarajevu. Patrijarh Irinej je istakao da su ustanove za decu budućnost srpskog naroda. "Moja radost je dvostruka, jer je reč o… »
Vesti dana »
Ivica Dačić otkrio detalje hapšenja trećeg osumnjičenog za bombaški napad na kuću Zdravka Čolića (video)
Blic pre 4 satijoš 7 povezanih
Opstanak Starmera na vlasti pod znakom pitanja, policija pretresla objekte lorda Mendelsona
Beta pre 4 satijoš 1 povezana
Obradović: Nije lako nositi breme favorita, Makabi je igrao rasterećeno
Politika pre 4 satijoš 3 povezane
Ništa od mirovnog sporazuma do marta?! Amerika vrši pritisak, ali Moskva ne popušta: Ovo pitanje sve koči
Blic pre 4 satijoš 3 povezane