Povezane vesti

Izrael: Hapšenja zbog korupcije u kupovini podmornica

RTV 03.09.2017
JERUSALIM - Izraelska policija saopštila je danas da je uhapsila šest osoba kako bi ih ispitala u vezi sa korupcijom prilikom sklapanja sporazuma o kupovini podmornica za izraelsku mornaricu od nemačke kompanije TisenKrup (ThyssenKrupp). Policija nije… »

Izrael: Hapšenja zbog korupcije u kupovini podmornica

Večernje novosti 03.09.2017
Izraelska policija saopštila je danas da je uhapsila šest osoba kako bi ih ispitala u vezi sa korupcijom prilikom sklapanja sporazuma o kupovini podmornica za izraelsku mornaricu od nemačke kompanije Tisen-Krup. Izraelska policija saopštila je danas… »

Izrael, hapšenja zbog sumnje na korupciju prilikom kupovine podmornica

RTS 03.09.2017
Šest osoba je uhapšeno zbog sumnje na korupciju prilikom sklapanja sporazuma o kupovini podmornica za izraelsku mornaricu od nemačke kompanije "Tisen Krup",saopštila je policija. Izraelska policija nije saopštila više detalja, ali je list Haarec… »

Hapšenja u Izraelu zbog korupcije u kupovini podmornica

Al Jazeera 03.09.2017
Uhapšen je i bivši visoki zvaničnik u kancelariji premijera Benjamina Netanyahua, kao i nekoliko mornaričkih oficira. Izraelska policija potvrdila je hapšenje šest osoba kako bi ih ispitala u vezi s korupcijom prilikom sklapanja sporazuma o kupnji… »

Izrael: Hapšenje zbog afere s nemačkih podmornica

B92 03.09.2017
Šestoro ljudi uhapšeno je u Izraelu radi ispitivanja o navodnoj korupciji povezanoj sa kupovinom nemačkih podmonica, saopštila je izraelska policija. Detalji o tim ljudima nisu obelodanjeni, ali izraelski list Harec navodi da su među njima bivši… »

Vesti dana »