Повезане вести

Возач "бентлија" био у сталном контакту са полицијским функционером

Возач "бентлија" био у сталном контакту са полицијским функционером

Радио 021 05.09.2017
Возач "бентлија" Лука Р. који је у суботу ујутру пресекао колону у којој је био председник Србије Александар Вучић, у сталном је контакту са једним високим функционером полиције, а за њим је аустријска полиција још пре два… »
Читајте на ВЕСТИ ДИГИТАЛ: Вучићу глава у торби?

Читајте на ВЕСТИ ДИГИТАЛ: Вучићу глава у торби?

Вести онлине 05.09.2017
Већ данима се не стишава драма око обезбеђења председника Александра Вучића, након што је на колону у којој је био налетео бентли на Топчидерској звезди у Београду. Према речима стручњака, постаје очигледно да обезбеђење… »
Ко је жестоки момак, возач "бентлија" који је налетео на аутомобил у ком је био Вучић (фото)

Ко је жестоки момак, возач "бентлија" који је налетео на аутомобил у ком је био Вучић (фото)

Телеграф 05.09.2017
Анализа крви и урина показала је да је Радуловић возио под дејством алкохола и психоактивних супстанци, док код друге двојице нису пронађени наркотици, нити су били пијани. Лука Радуловић, возач црног "бентлија" шпанских… »
Вучић: Готово сам уверен да у суботу није била намера да ми науде! Ништа страшно се није догодило!

Вучић: Готово сам уверен да у суботу није била намера да ми науде! Ништа страшно се није догодило!

Курир 05.09.2017
БЕОГРАД -Председник Србије Александар Вучић изјавио је да не верује да је неко желео да му науди када је аутомобил "бентли" у Београду пресекао колону у којој се налазило његово возило. "Ништа страшно се није догодило… »
И фудбалер дошао наоружан: Возач "бентлија" који је налетео на Вучићеву колону близак је шкаљарском клану и умешан у тешко…

И фудбалер дошао наоружан: Возач "бентлија" који је налетео на Вучићеву колону близак је шкаљарском клану и умешан у тешко…

Блиц 04.09.2017
"Бентли", који је у суботу ујутру покушао да пресече колону возила у којој је био ауто председника Србије Александра Вучића, у власништву је бившег фудбалера Ивице Драгутиновића, а у возилу су били момци одраније познати… »

Вести дана »