Povezane vesti

Beli demantuje optužbe: Za 200 evra prodaju priču da radim za SNS

Beli demantuje optužbe: Za 200 evra prodaju priču da radim za SNS

Pravda 05.09.2017
Pojavljujem se redovno na skupštinskim sednicama, tu buvu je neko pustio za 200 evra, komentariše Ljubiša Preletačević Beli pošto su u javnosti osvanule informacije da ne ispunjava obaveze odbornika u mladenovačkoj skupštini, kao i o navodnoj… »
Preletačević demantuje optužbe: "Za 200 evra prodaju priču da radim sa SNS"

Preletačević demantuje optužbe: "Za 200 evra prodaju priču da radim sa SNS"

Blic 05.09.2017
Pojavljujem se redovno na skupštinskim sednicama, tu buvu je neko pustio za 200 evra, komentariše Ljubiša Preletačević Beli pošto su u javnosti osvanule informacije da ne ispunjava obaveze odbornika u mladenovačkoj skupštini, kao i o navodnoj… »
Beli demantuje: Neko pustio buvu za 200 evra

Beli demantuje: Neko pustio buvu za 200 evra

Vesti online 05.09.2017
Odbornik skupštine Mladenovac i lider stranke "Sarmu probo nisi" Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, je u izjavi za današnji "Blic" demantovao tvrdnje koje su se pojavile u medijima da ne ispunjava obaveze u mladenovačkoj… »
Beli: Za 200 evra prodaju priču da sam sa SNS

Beli: Za 200 evra prodaju priču da sam sa SNS

Pravda 05.09.2017
Odbornik skupštine Mladenovac i lider stranke "Sarmu probo nisi" Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, je u izjavi za današnji "Blic" demantovao tvrdnje koje su se pojavile u medijima da ne ispunjava obaveze u mladenovačkoj… »
Neko pustio buvu za 200 evra: Beli o saradnji sa SNS-om

Neko pustio buvu za 200 evra: Beli o saradnji sa SNS-om

Telegraf 05.09.2017
Lider pokreta "Sarmu probo nisi" demantovao je tvrdnje koje su se pojavile u medijima da ne ispunjava obaveze u mladenovačkoj skupštini i da sarađuje sa Srpskom naprednom strankom. Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, kaže da… »
Luka Maksimović: Ko ne zna pravu priču, ja sarađujem sa SNS

Luka Maksimović: Ko ne zna pravu priču, ja sarađujem sa SNS

N1 Info 05.09.2017
Luka Maksimović, alijas Beli Preletačević, nije želeo da negira navode Danasa da na lokalu sarađuje sa Srpskom naprednom strankom (SNS), već je za isti list rekao da onaj "ko zna pravu priču, taj zna šta je istina", a da "za onog ko ne zna, ja… »

Vesti dana »