Повезане вести

Вучић: Обрадовали сте српски народ

Вучић: Обрадовали сте српски народ

Политика 05.09.2017
Председник Србије на пријему у згради Председништва поручио својим гостима, златном џудисти Немаљи Мајдову и бронзаним одбојкашима, да ће најкасније до сутра бити награђени. Председник Србије Александар Вучић састао се са новим… »
Вучић и Грбић изанализирали одбојкашко ЕП

Вучић и Грбић изанализирали одбојкашко ЕП

Вечерње новости 05.09.2017
Изненадило ме је то што су Немци замало победили Русе у финалу, мислио сам да је велика разлика у квалитету на руској страни – рекао је председник Србије. Председник Србије Александар Вучић "изанализирао" је са селектором… »
Изузетно занимљив пријем: Вучић угостио наше спортске хероје: Награде добијате у четвртак

Изузетно занимљив пријем: Вучић угостио наше спортске хероје: Награде добијате у четвртак

Спортал блиц 05.09.2017
Председник Србије Александар Вучић приредио је свечани пријем за наше одбојкаше који су освојили бронзу на првенству Европе и џудисту Немању Мајодва, новог шампиона света. Фото: О. Бунић / РАС Србија "Ово је прва медаља са… »
Вучић: Свако такмичење које желите да организујете ми смо спремни да платимо

Вучић: Свако такмичење које желите да организујете ми смо спремни да платимо

Спортски журнал 05.09.2017
Мајдов је Вучићу поклонио статуу, а репрезентација национални дрес са бројем седам и потписима играча. Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас са члановима мушке одбојкашке репрезентације Србије која је освојила… »

Вести дана »