Povezane vesti

Vučić: Obradovali ste srpski narod

Vučić: Obradovali ste srpski narod

Politika 05.09.2017
Predsednik Srbije na prijemu u zgradi Predsedništva poručio svojim gostima, zlatnom džudisti Nemalji Majdovu i bronzanim odbojkašima, da će najkasnije do sutra biti nagrađeni. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa novim prvakom sveta u… »
Vučić i Grbić izanalizirali odbojkaško EP

Vučić i Grbić izanalizirali odbojkaško EP

Večernje novosti 05.09.2017
Iznenadilo me je to što su Nemci zamalo pobedili Ruse u finalu, mislio sam da je velika razlika u kvalitetu na ruskoj strani – rekao je predsednik Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić "izanalizirao" je sa selektorom reprezentacije Srbije… »
Izuzetno zanimljiv prijem: Vučić ugostio naše sportske heroje: Nagrade dobijate u četvrtak

Izuzetno zanimljiv prijem: Vučić ugostio naše sportske heroje: Nagrade dobijate u četvrtak

Sportal blic 05.09.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je svečani prijem za naše odbojkaše koji su osvojili bronzu na prvenstvu Evrope i džudistu Nemanju Majodva, novog šampiona sveta. Foto: O. Bunić / RAS Srbija "Ovo je prva medalja sa Svetskog prvenstva u… »
Vučić: Svako takmičenje koje želite da organizujete mi smo spremni da platimo

Vučić: Svako takmičenje koje želite da organizujete mi smo spremni da platimo

Sportski žurnal 05.09.2017
Majdov je Vučiću poklonio statuu, a reprezentacija nacionalni dres sa brojem sedam i potpisima igrača. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa članovima muške odbojkaške reprezentacije Srbije koja je osvojila bronzanu medalju na… »

Vesti dana »