Povezane vesti

Putin tuži američku vladu zbog zaplene konzulata: "Da vidimo kako funkcioniše taj hvaljeni američki pravosudni sistem"

Putin tuži američku vladu zbog zaplene konzulata: "Da vidimo kako funkcioniše taj hvaljeni američki pravosudni sistem"

Telegraf 05.09.2017
- Za početak ću dati nalog Ministarstvu spoljnih poslova da se obrate sudu, da vidimo kako funkcioniše taj hvaljeni američki pravosudni sistem - rekao je ranije Putin. Ruski predsednik Vladimir Putin naložio je Ministarstvu spoljnih poslova da tuži… »
Putin upozorio SAD da ne snadbijavaju oružjem Ukrajinu

Putin upozorio SAD da ne snadbijavaju oružjem Ukrajinu

Slobodna Evropa 05.09.2017
Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je da bi bilo koja odluka SAD o snadbijevanju Ukrajine oružjem mogla potpaliti konflikt na istoku te zemlje. Putin je u Ksianmenu na summitu BRIKS-a (BRICS) izjavio da je pravo Vašingtona da odluči kome će… »
Putinovo upozorenje Americi o većim žrtvama: Ako SAD daju oružje Ukrajini, to će pokrenuti sukobe!

Putinovo upozorenje Americi o većim žrtvama: Ako SAD daju oružje Ukrajini, to će pokrenuti sukobe!

Telegraf 05.09.2017
- Isporuka oružja u zonu sukoba samo može da pogorša situaciju i ugrozi mirovne napore - odgovorio je Putin. Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da bi bilo koja odluka SAD da snabdeva oružjem Ukrajinu podstakla sukobe u istočnoj Ukrajini… »
On nije moja mlada, ja nisam njegov mladoženja: Pitali su Putina da iskritikuje Trampa i dobili su jasan odgovor (video)

On nije moja mlada, ja nisam njegov mladoženja: Pitali su Putina da iskritikuje Trampa i dobili su jasan odgovor (video)

Telegraf 05.09.2017
SAD je nedavno pooštrila ekonomske sankcije Rusiji, i smanjila broj ruskih diplomata u toj zemlji, što je prouzrokovalo mnoga nova pitanja o odnosu Trampa i Putina. Ruski predsednik Vladimir Putin uzdržao se danas od kritikovanja američkog predsednika… »

Vesti dana »