Povezane vesti
Suđenje Dikiću prekinuto, nastavak sutra
RTV 06.09.2017
PODGORICA - Suđenje optuženima za pokušaj terorizma tokom izbornog dana 16. oktobra prošle godine prekinuto je i biće nastavljeno sutra, a optuženi bivši komandant srpske Žandarmerije Bratislav Dikić izneo je svoju odbranu i pri tom je negirao… »
Dikić: Katnić mi pretio!
Večernje novosti 06.09.2017
Bivši šef srpske Žandarmerije u Podgorici odgovarao na optužbe za navodni pokušaj terorizma. Rekao mi je: “Ja ću tebi spakovati robiju, a sud neka te oslobodi pa neka ti sve plate”. NISAM kriv i nikada nisam učestvovao u nasilju ili bio… »
Dikić pred sudom: Kako mi je Katnić „spakovao“ oružje
Sputnik 06.09.2017
U podgoričkom Višem sudu nastavljeno je suđenje optuženima za navodni državni udar. Nakon javnog čitanja optužnice, suđenje je otpočelo odbranom optuženog Bratislava Dikića, koji je pred sudom negirao krivicu. Dikić je izjavio da nije kriv, i… »
Dikić: U Crnu Goru sam došao zbog Ostroga i zbog bolesti
N1 Info 06.09.2017
Penzionisani komandant Žandarmerije Srbije Bratislav Dikić rekao je na početku suđenja optuženima za pokušaj terorizma u Crnoj Gori da će izneti odbranu i pored toga što je njegovo zdravsteno stanje pogoršano. "Ne želim da moje zdravstveno… »
Dikić negirao umešanost u navodni pokušaj udara u Crnoj Gori
RTS 06.09.2017
Penzionisani general Žandarmerije Srbije Bratislav Dikić negirao je na suđenju u Višem sudu u Podgorici da je deo kriminalne organizacije koja je u oktobru prošle godine pripremala nasilnu smenu vlasti u Crnoj Gori. Dikić je u sudnici kazao da je… »
Dikić negirao umešanost u pokušaj udara u Crnoj Gori
Slobodna Evropa 06.09.2017
Penzionisani general Žandarmerije Srbije Bratislav Dikić negirao je danas na suđenju u Višem sudu u Podgorici da je deo kriminalne organizacije koja je oktobra prošle godine pripremala nasilnu smenu vlasti u Crnoj Gori. Dikić je u sudnici kazao da… »
(Video) Suđenje za državni udar u Podgorici Funkcioneri DF-a izbačeni, Radulović: Ovo je dno dna!
Kurir 06.09.2017
Danas je nastavljeno suđenje za navodni pokušaj državnog udara. Glavni pretres vodi sudija Suzana Mugoša, predsednica veća. Penzionisani komandant Žandarmerije Srbije Bratislav Dikić saopštio je da će izneti odbranu i pored toga što je njegovo… »
Dikić negirao umešanost u navodni pokušaj udara u Crnoj Gori
Novi magazin 06.09.2017
Penzionisani general Žandarmerije Srbije Bratislav Dikić negirao je danas na suđenju u Višem sudu u Podgorici da je deo kriminalne organizacije koja je oktobra prošle godine pripremala nasilnu smenu vlasti u Crnoj Gori. Dikić je u sudnici kazao da… »
Dikić negirao krivicu: Išao sam na Ostrog da se lečim, ne da organizujem teroristički napad u Crnoj Gori
Telegraf 06.09.2017
- Nikada nisam bio pripadnik kriminalne organizacije, niti ću ikada biti. Nisam nikada učestvovao u nasilju - naveo je Dikić. U Višem sudu u Podgorici danas je nastavljeno suđenje optuženima za pokušaj terorizma tokom crnogorskih parlamentarnih… »
U Crnu Goru sam došao da se lečim, ne da ubijem Mila!
Alo 06.09.2017
Bratislav Dikić pred sudom u Podgorici negirao da je hteo da izvrši teroristički napad u Crnoj Gori u oktobru prošle godine. U Višem sudu u Podgorici danas je nastavljeno suđenje optuženima za pokušaj terorizma tokom crnogorskih parlamentarnih… »
Vesti dana »
![Blokade i tišina za stradale u Novom Sadu - taksisti vratili studente iz Kragujevca, doček u Nišu, Kraljevu, Novom Pazaru…](https://nstatic.net/564/38996564tbhgzq.jpg)
Blokade i tišina za stradale u Novom Sadu - taksisti vratili studente iz Kragujevca, doček u Nišu, Kraljevu, Novom Pazaru, Kruševcu
RTS pre 20 minutajoš 19 povezanih
![Studenti se vratili iz Kragujevca: Emotivno dočekani u Nišu, poznat i datum novog protesta (UŽIVO)](https://nstatic.net/810/38995810tfaxpl.jpg)
Studenti se vratili iz Kragujevca: Emotivno dočekani u Nišu, poznat i datum novog protesta (UŽIVO)
Novi magazin pre 20 minutajoš 40 povezanih
!["Putin ne želi nikakav mir": Zelenski odbija primirje bez Ukrajine: Ovo je rat protiv nas, to su naši ljudski gubici](https://nstatic.net/771/38998771ksibtd.jpg)
"Putin ne želi nikakav mir": Zelenski odbija primirje bez Ukrajine: Ovo je rat protiv nas, to su naši ljudski gubici
Blic pre 1 satjoš 43 povezane
![Pritvor za Rafailovića i njegovog pomoćnika: Sumnjiče se da su prali pare kroz priznanice o nepostojećem dugu](https://nstatic.net/572/38998572kdulsx.jpg)
Pritvor za Rafailovića i njegovog pomoćnika: Sumnjiče se da su prali pare kroz priznanice o nepostojećem dugu
Telegraf pre 2 satajoš 31 povezana