Povezane vesti

CG: Dikić negirao krivicu za pokušaj državnog udara

CG: Dikić negirao krivicu za pokušaj državnog udara

Glas Amerike 06.09.2017
Bivši šef srpske žandarmerije, Bratislav Dikić, optužen od strane Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore da je imao važnu ulogu u planiranju državnog udara u Crnoj Gori na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra, izjavio je danas na početku… »
Suđenje za terorizam u CG prekinuto, nastavak sutra

Suđenje za terorizam u CG prekinuto, nastavak sutra

Dnevnik 06.09.2017
PODGORICA : Suđenje optuženima za pokušaj terorizma tokom izbornog dana 16. oktobra prošle godine prekinuto je i biće nastavljeno sutra, a optuženi bivši komandant srpske Žandarmerije Bratislav Dikić iznio je svoju odbranu i pri tom je negirao… »
(Video) Dikić podgoričkom sudu: Nisam kriv, u Crnu Goru sam došao zbog Ostroga i da se lečim alternativnim lekovima

(Video) Dikić podgoričkom sudu: Nisam kriv, u Crnu Goru sam došao zbog Ostroga i da se lečim alternativnim lekovima

Kurir 06.09.2017
PODGORICA - U Višem sudu u Podgorici danas je nastavljeno suđenje optuženima za pokušaj terorizma tokom crnogorskih parlamentarnih izbora 16. oktobra prošle godine, a optuženi Bratislav Dikić je negirao krivicu, kazavši da je u Crnu Goru došao… »
Državni udar: Dikić iznosi odbranu: Nisam čuo za Demokratski front. U Crnu Goru sam došao da se lečim, a ne da učestvujem…

Državni udar: Dikić iznosi odbranu: Nisam čuo za Demokratski front. U Crnu Goru sam došao da se lečim, a ne da učestvujem…

Blic 06.09.2017
U Višem sudu u Podgorici danas je počelo iznošenje odbrane optuženih za navodno planiranje terorističkih napada u Crnoj Gori, oktobra prošle godine. Penzionisani komandant Žandarmerije Srbije Bratislav Dikić saopštio je da će izneti odbranu i… »
Počelo suđenje u Podgorici: Dikić želi da iznese odbranu, zdravlje mu se pogoršalo

Počelo suđenje u Podgorici: Dikić želi da iznese odbranu, zdravlje mu se pogoršalo

Kurir 06.09.2017
PODGORICA - Penzionisani komandant Žandarmerije Srbije Bratislav Dikić saopštio je danas na početku suđenja optuženima za pokušaj terorizma oktobra prošle godine da će izneti odbranu i pored toga što je njegovo zdravsteno stanje, po tvrdnjama… »

Vesti dana »