Повезане вести

ЦГ: Дикић негирао кривицу за покушај државног удара

ЦГ: Дикић негирао кривицу за покушај државног удара

Глас Америке 06.09.2017
Бивши шеф српске жандармерије, Братислав Дикић, оптужен од стране Специјалног државног тужилаштва Црне Горе да је имао важну улогу у планирању државног удара у Црној Гори на дан парламентарних избора 16. октобра, изјавио је… »
Суђење за тероризам у ЦГ прекинуто, наставак сутра

Суђење за тероризам у ЦГ прекинуто, наставак сутра

Дневник 06.09.2017
ПОДГОРИЦА : Суђење оптуженима за покушај тероризма током изборног дана 16. октобра прошле године прекинуто је и биће настављено сутра, а оптужени бивши командант српске Жандармерије Братислав Дикић изнио је своју одбрану и при… »
(Видео) Дикић подгоричком суду: Нисам крив, у Црну Гору сам дошао због Острога и да се лечим алтернативним лековима

(Видео) Дикић подгоричком суду: Нисам крив, у Црну Гору сам дошао због Острога и да се лечим алтернативним лековима

Курир 06.09.2017
ПОДГОРИЦА - У Вишем суду у Подгорици данас је настављено суђење оптуженима за покушај тероризма током црногорских парламентарних избора 16. октобра прошле године, а оптужени Братислав Дикић је негирао кривицу, казавши да је у… »
Државни удар: Дикић износи одбрану: Нисам чуо за Демократски фронт. У Црну Гору сам дошао да се лечим, а не да учествујем у…

Државни удар: Дикић износи одбрану: Нисам чуо за Демократски фронт. У Црну Гору сам дошао да се лечим, а не да учествујем у…

Блиц 06.09.2017
У Вишем суду у Подгорици данас је почело изношење одбране оптужених за наводно планирање терористичких напада у Црној Гори, октобра прошле године. Пензионисани командант Жандармерије Србије Братислав Дикић саопштио је да ће… »
Почело суђење у Подгорици: Дикић жели да изнесе одбрану, здравље му се погоршало

Почело суђење у Подгорици: Дикић жели да изнесе одбрану, здравље му се погоршало

Курир 06.09.2017
ПОДГОРИЦА - Пензионисани командант Жандармерије Србије Братислав Дикић саопштио је данас на почетку суђења оптуженима за покушај тероризма октобра прошле године да ће изнети одбрану и поред тога што је његово здравстено стање… »

Вести дана »