Povezane vesti
Ona ne zna da mama i tata više nisu zajedno, uopšte ne znam šta ću dalje... Potresne reči Ace Lukasa o ćerki Viktoriji
Telegraf 06.09.2017
- Par puta me je pitala i ja sam u prvom trenutku rekao da je tata ostao da čuva stan - kaže Aca. Iako su prethodni dani bili puni šokantnih događaja, snažnih i grubih reči i odluka, kada su u pitanju Aca Lukas i Sonja Vuksanović tek sledi težak… »
Miševi će odgovarati! Zorica Marković uputila žestoku poruku Lukasu posle skandala sa Sonjom (foto)
Telegraf 06.09.2017
Pevačica je javno podržala Acu, nakon drame o kojoj bruji Srbija i region. Pored brojnih pevača koji su samo lajkovali objave Ace Lukasa, čime su želeli da mu stave do znanja da ga podržavaju i da veruju da nije fizički napao suprugu Sonju… »
Sonja izaziva muškarca da je udari, Lukas će tek da vidi kako će mu biti! Šašić progovorio o skandalu, pa otkrio…
Telegraf 06.09.2017
- Ni tada, ni sada ne bih mogao da živim pod istim krovom sa osobom kojom fizički treba da se obračunavam, čak ni da dižem ton - rekao je Šašić. Željko Šašić otvorio je dušu nakon skandala u kome su glavni akteri bili njegova bivša supruga… »
Vesti dana »

Finale za sva vremena, heroj Kunde srušio Real u 116. i doneo Barsi trofej u Kupu kralja
Sportske.net pre 2 satajoš 5 povezanih

Srednjoškolci sa protesta u Novom Sadu: Dosta je bilo ćutanja i lupanju u šerpe, vreme je za štrajk (FOTO; VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

(Foto, video) ogromna eksplozija raznosila krovove! Užasne scene u Iranu: Broj mrtvih raste, više od 700 povređenih: Radnici zarobljeni pod ruševinama
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Pismo napisano na poslednjoj plovidbi Titanika, prodato na aukciji za skoro 400.000 dolara (FOTO)
Danas pre 4 satijoš 1 povezana