Povezane vesti
Moja Kravica sveske i mlečni paketići za đake prvake širom Srbije
Nova ekonomija 06.09.2017
Povodom početka školske godine, Imlek je donirao Moja Kravica sveske i Moja Kravica mlečne paketiće đacima prvacima na području Vojvodine, centralne Srbije i Beograda. Prvi dan đačkog doba, prvaci iz beogradske škole "Nikola Tesla" u Vinči, proveli su u… »
Imlek obradovao đake prvake
Lepota i zdravlje 06.09.2017
Povodom početka školske godine, Imlek je donirao Moja Kravica sveske i Moja Kravica mlečne paketiće đacima prvacima na području Vojvodine, centralne Srbije i Beograda. Prvi dan đačkog doba,prvaci izbeogradske škole “Nikola Tesla” u Vinči, proveli su u… »
Imlek obradovao đake prvake širom Srbije
Dnevnik 06.09.2017
BEOGRAD: Povodom početka školske godine, Imlek je donirao Moja kravica sveske i mlečne paketiće đacima prvacima na području Vojvodine, centralne Srbije i Beograda. Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević: Nadam se da će i druge… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 53 povezane
Studenti u blokadi objavili da je udruženje Studentska lista upisano u APR
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 40 povezanih
Krećete na put? Ovo su najnovije informacije sa granica! AMSS objavio gde su gužve, evo koliko se čeka na izlazu i ulazu u Srbiju tokom večeri
Kurir pre 30 minutajoš 40 povezanih
Vodovod: Novi Sad ima stabilno vodosnabdevanje uprkos istorijski niskom vodostaju, stižu ulaganja za Begeč i nove cisterne
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 24 povezane