Povezane vesti
Džordž Kluni otkrio koliko minuta je čekao da mu amal odgovori kada ju je zaprosio: Vrištaćete kada čujete na koji način je to…
Press 08.09.2017
Džordž Kluni je za američke medije otkrio kako je zaprosio svoju suprugu, a njegove reči izazvale su smeh kod mnogih. Foto: Profimedia - Uz šampanjac, posle večere, rekao sam da ima upaljač da upali sveću u fioci. Kada je dohvatila, ispao je prsten"… »
"Opsovala je i buljila u prsten": Ni "r" od romantike nema u načinu na koji je Amal pristala da se uda za Džordža Klunija
Blic 07.09.2017
Vest da se Džordž Kluni najzad ženi razočarala je mnoge širom sveta, a on je danas srećan u braku sa Amal i nedavno su dočekali blizance. Način na koji je Džordž zaprosio Amal u najmanju ruku je komičan: - Sve sam obavio! Kleknuo sam, i uradio sve ono… »
Vesti dana »

Andrejev prijatelj otkrio nepoznate detalje o slavljeniku! Nermin Handžić došao sa devojkom na proslavu, pa otvorio dušu
Kurir pre 5 minutajoš 52 povezane

Izrael deportovao još oko 170 aktivista ''Sumuda'': Među njima su Ognjen Marković i Greta Tunberg
Telegraf pre 3 satajoš 30 povezanih

"Ovo je najbolji mirovni sporazum na svetu": Bela kuć o pregovorima Izraela i Hamasa
Mondo pre 59 minutajoš 41 povezana