Povezane vesti

Zna se favorit: Marjanović: Mađari nisu slučajno ovde, ali dalje neće moći

Zna se favorit: Marjanović: Mađari nisu slučajno ovde, ali dalje neće moći

Sportal blic 09.09.2017
Gorostasni srpski centar Boban Marjanović očekuje veliku borbu sa Mađarima u osmini finala, ali i plasman naše reprezentacije u narednu rundu Evrobasketa. Foto: RAS Srbija - Mađari igraju odlično. Znam neke igrače, protiv nekih sam igrao. Gledali… »
"Vesti" na Eurobasketu: Bobi spreman za meč posle kog može da se ispadne (VIDEO)

"Vesti" na Eurobasketu: Bobi spreman za meč posle kog može da se ispadne (VIDEO)

Vesti online 09.09.2017
U subotu su "orlovi" održali trening u maloj hali pored "Sinan Erdem" arene, u vreme dok su svoj meč igrale Francuska i Nemačka. Novinarima je na raspolaganju bio Boban Marjanović: - Srećemo se po prvi put. Mađari igraju odlično. Neke od njih znam… »
Marjanović: Biće teško, ali očekujem prolazak u četvrtfinale

Marjanović: Biće teško, ali očekujem prolazak u četvrtfinale

Sportski žurnal 09.09.2017
Košarkaški reprezentativac Srbije, Boban Marjanović, rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Mađarske u osmini finala Evropskog prvenstva, ali da je njegova ekipa spremna i da očekuje da će proći u četvrtfinale. – Igraju dobro, ali imali smo… »
Adam Hanga pred Srbiju: Došlo je vreme da uživamo

Adam Hanga pred Srbiju: Došlo je vreme da uživamo

Hot sport 09.09.2017
Najbolji košarkaš mađarske reprezentacije Adam Hanga poručio je u razgovoru sa novinarima u Istanbulu da će potpuno rasterećeno ući u meč sa favoritom, selekcijom Srbije. Bili smo veoma srećni što učestvujemo na Evropskom prvenstvu i ostvarili… »
Hanga: Protiv Srbije ćemo uživati

Hanga: Protiv Srbije ćemo uživati

Mondo 09.09.2017
Najbolji mađarski košarkaš Adam Hanga poručio je da je njegova reprezentacija već ispunila cilj na Eurobasketu i da je osmina finala bonus. "Srbija je bolja od nas, favorit na turnitu, ali mi se držimo toga da igramo kao tim". Foto: MN Press Mađari… »

Vesti dana »