Повезане вести

Аустријанци ухапсили снајперисту, у Подгорици рафали

Аустријанци ухапсили снајперисту, у Подгорици рафали

Политика 10.09.2017
Срђан Поповић ухапшен је у Аустрији због сумње да је из снајпера убио Горана Ђуричковића у Будви, а у Подгорици нападач кроз излог кафића рафалом ранио Милића Шаковића, а убио Ивана Недовића. Два­де­сет­че­тво­ро­го­ди­шњи… »
Не вакцинишите децу, осим оне коју желите да задржите

Не вакцинишите децу, осим оне коју желите да задржите

Политика 10.09.2017
И то се до­го­ди­ло: Мај­ка Ма­ја из Су­бо­ти­це фа­со­ва­ла је 20 да­на за­тво­ра јер је од­би­ла вак­ци­на­ци­ју свог де­те­та! „Пи­та­ла сам пе­ди­ја­тра да ли мо­же да ми га­ран­ту­је да ће овај чин про­ћи без по­сле­ди­ца по… »
Привредне криминалце открива њихова неопрезност

Привредне криминалце открива њихова неопрезност

Политика 10.09.2017
Лабаве моралне кочнице у периоду транзиције, када се „нико не пита за први милион”, довеле су до тога да се користољубљу не може одолети, па злоупотребе дуго трају и најчешће се откривају после смене људи на положајима. Там­на… »
Залет Србије за „Индустрију 4.0”

Залет Србије за „Индустрију 4.0”

Политика 10.09.2017
Модернизација традиционалних инжењерских знања и дигитализација индустријске делатности могла би да нашу земљу учини конкурентном на светском тржишту. Све­о­бу­хват­на ди­ги­та­ли­за­ци­ја ин­ду­стри­је, уз сти­ца­ње… »
Грчка од грегзита до гринвеста

Грчка од грегзита до гринвеста

Политика 10.09.2017
Ципрас на отварању Сајма у Солуну обећао сународницима боље сутра. Од на­шег до­пи­сни­ка Ати­на – Од „грег­зи­та” до „грин­ве­ста”, од опа­сно­сти да Грч­ка бу­де из­оп­ште­на из мо­не­тар­не уни­је до зе­мље ин­те­ре­сант­не… »
Од Ма­ут­ха­у­зе­на до Кај­мак­ча­ла­на

Од Ма­ут­ха­у­зе­на до Кај­мак­ча­ла­на

Политика 10.09.2017
На ви­ше од 500 ло­ка­ци­ја у 40 др­жа­ва све­та по­ко­па­ни су вој­ни­ци из бал­кан­ских ра­то­ва и оба свет­ска ра­та. Ак­ту­ел­на го­ди­шњи­ца Пр­вог свет­ског ра­та, ко­ју ће свет обе­ле­жа­ва­ти до 2018, при­ли­ка је да се… »
Са де­по­ни­је на мо­ре

Са де­по­ни­је на мо­ре

Политика 10.09.2017
Одвезао сам при­ја­те­ље у Но­ви Бе­о­град, ода­кле им је по­ла­зио ауто­бус за Грч­ку. Од­ре­ди­ште је пре­ко пу­та бу­вља­ка и има­ли смо шта да ви­ди­мо. Огро­ман пар­кинг на све ли­чи са­мо не на пар­кинг. То је пра­ва… »
Пад Америке у Кореји

Пад Америке у Кореји

Политика 10.09.2017
Ни­ка­кав ма­со­ван и пре­ци­зан аме­рич­ки пре­вен­тив­ни удар кон­вен­ци­о­нал­ним, или ну­кле­ар­ним оруж­јем не мо­же уни­шти­ти све лан­се­ре се­вер­но­ко­реј­ских ра­ке­та. Ни­је Аме­ри­ка по­ста­ла сла­би­ја, већ су… »

Вести дана »