Повезане вести
Аустријанци ухапсили снајперисту, у Подгорици рафали
Политика 10.09.2017
Срђан Поповић ухапшен је у Аустрији због сумње да је из снајпера убио Горана Ђуричковића у Будви, а у Подгорици нападач кроз излог кафића рафалом ранио Милића Шаковића, а убио Ивана Недовића. Двадесетчетворогодишњи… »
Не вакцинишите децу, осим оне коју желите да задржите
Политика 10.09.2017
И то се догодило: Мајка Маја из Суботице фасовала је 20 дана затвора јер је одбила вакцинацију свог детета! „Питала сам педијатра да ли може да ми гарантује да ће овај чин проћи без последица по… »
Привредне криминалце открива њихова неопрезност
Политика 10.09.2017
Лабаве моралне кочнице у периоду транзиције, када се „нико не пита за први милион”, довеле су до тога да се користољубљу не може одолети, па злоупотребе дуго трају и најчешће се откривају после смене људи на положајима. Тамна… »
Залет Србије за „Индустрију 4.0”
Политика 10.09.2017
Модернизација традиционалних инжењерских знања и дигитализација индустријске делатности могла би да нашу земљу учини конкурентном на светском тржишту. Свеобухватна дигитализација индустрије, уз стицање… »
Грчка од грегзита до гринвеста
Политика 10.09.2017
Ципрас на отварању Сајма у Солуну обећао сународницима боље сутра. Од нашег дописника Атина – Од „грегзита” до „гринвеста”, од опасности да Грчка буде изопштена из монетарне уније до земље интересантне… »
Од Маутхаузена до Кајмакчалана
Политика 10.09.2017
На више од 500 локација у 40 држава света покопани су војници из балканских ратова и оба светска рата. Актуелна годишњица Првог светског рата, коју ће свет обележавати до 2018, прилика је да се… »
Са депоније на море
Политика 10.09.2017
Одвезао сам пријатеље у Нови Београд, одакле им је полазио аутобус за Грчку. Одредиште је преко пута бувљака и имали смо шта да видимо. Огроман паркинг на све личи само не на паркинг. То је права… »
Пад Америке у Кореји
Политика 10.09.2017
Никакав масован и прецизан амерички превентивни удар конвенционалним, или нуклеарним оружјем не може уништити све лансере севернокорејских ракета. Није Америка постала слабија, већ су… »
Вести дана »
"Ми, твоји пријатељи, чекамо те са осмехом" Гашић упутио подршку Ивици Дачићу: "Твој ведар дух је јачи од свега"
Блиц пре 43 минутајош 4 повезане
(ВИДЕО) Звезда савладала Ефес у Арени и забележила нову победу у Евролиги
Данас пре 38 минутајош 5 повезаних
"У мислима сам с њим и његовом породицом", Додик пожелео Дачићу брз опоравак
Блиц пре 58 минутајош 3 повезане
Иран оптужује САД за велике лажи пред преговоре о иранском нуклеарном програму у Женеви
Данас пре 3 сатајош 2 повезане