Povezane vesti
Austrijanci uhapsili snajperistu, u Podgorici rafali
Politika 10.09.2017
Srđan Popović uhapšen je u Austriji zbog sumnje da je iz snajpera ubio Gorana Đuričkovića u Budvi, a u Podgorici napadač kroz izlog kafića rafalom ranio Milića Šakovića, a ubio Ivana Nedovića. Dvadesetčetvorogodišnji… »
Ne vakcinišite decu, osim one koju želite da zadržite
Politika 10.09.2017
I to se dogodilo: Majka Maja iz Subotice fasovala je 20 dana zatvora jer je odbila vakcinaciju svog deteta! „Pitala sam pedijatra da li može da mi garantuje da će ovaj čin proći bez… »
Privredne kriminalce otkriva njihova neopreznost
Politika 10.09.2017
Labave moralne kočnice u periodu tranzicije, kada se „niko ne pita za prvi milion”, dovele su do toga da se koristoljublju ne može odoleti, pa zloupotrebe dugo traju i najčešće se otkrivaju posle smene ljudi na položajima. Tamna brojka… »
Zalet Srbije za „Industriju 4.0”
Politika 10.09.2017
Modernizacija tradicionalnih inženjerskih znanja i digitalizacija industrijske delatnosti mogla bi da našu zemlju učini konkurentnom na svetskom tržištu. Sveobuhvatna digitalizacija industrije, uz sticanje… »
Grčka od gregzita do grinvesta
Politika 10.09.2017
Cipras na otvaranju Sajma u Solunu obećao sunarodnicima bolje sutra. Od našeg dopisnika Atina – Od „gregzita” do „grinvesta”, od opasnosti da Grčka bude izopštena iz monetarne unije do zemlje… »
Od Mauthauzena do Kajmakčalana
Politika 10.09.2017
Na više od 500 lokacija u 40 država sveta pokopani su vojnici iz balkanskih ratova i oba svetska rata. Aktuelna godišnjica Prvog svetskog rata, koju će svet obeležavati do 2018… »
Sa deponije na more
Politika 10.09.2017
Odvezao sam prijatelje u Novi Beograd, odakle im je polazio autobus za Grčku. Odredište je preko puta buvljaka i imali smo šta da vidimo. Ogroman parking na sve liči samo ne na parking. To je prava… »
Pad Amerike u Koreji
Politika 10.09.2017
Nikakav masovan i precizan američki preventivni udar konvencionalnim, ili nuklearnim oružjem ne može uništiti sve lansere severnokorejskih raketa. Nije Amerika postala… »
Vesti dana »
Smenjen direktor tehnike Radio-televizije Vojvodine zbog prekida programa
Beta pre 1 satjoš 83 povezane
Teniserke Švajcarske vode 2:0 protiv Srbije u Bili Džin King kupu
Politika pre 43 minutajoš 26 povezanih
Sutra postepeno razvedravanje vremena, temperature oko 10 stepeni
Politika pre 8 satijoš 26 povezanih