Povezane vesti
Austrijanci uhapsili snajperistu, u Podgorici rafali
Politika 10.09.2017
Srđan Popović uhapšen je u Austriji zbog sumnje da je iz snajpera ubio Gorana Đuričkovića u Budvi, a u Podgorici napadač kroz izlog kafića rafalom ranio Milića Šakovića, a ubio Ivana Nedovića. Dvadesetčetvorogodišnji Srđan Popović iz… »
Ne vakcinišite decu, osim one koju želite da zadržite
Politika 10.09.2017
I to se dogodilo: Majka Maja iz Subotice fasovala je 20 dana zatvora jer je odbila vakcinaciju svog deteta! „Pitala sam pedijatra da li može da mi garantuje da će ovaj čin proći bez posledica po dete, a on je… »
Privredne kriminalce otkriva njihova neopreznost
Politika 10.09.2017
Labave moralne kočnice u periodu tranzicije, kada se „niko ne pita za prvi milion”, dovele su do toga da se koristoljublju ne može odoleti, pa zloupotrebe dugo traju i najčešće se otkrivaju posle smene ljudi na položajima. Tamna brojka privrednog… »
Zalet Srbije za „Industriju 4.0”
Politika 10.09.2017
Modernizacija tradicionalnih inženjerskih znanja i digitalizacija industrijske delatnosti mogla bi da našu zemlju učini konkurentnom na svetskom tržištu. Sveobuhvatna digitalizacija industrije, uz sticanje inženjerskih znanja koja… »
Grčka od gregzita do grinvesta
Politika 10.09.2017
Cipras na otvaranju Sajma u Solunu obećao sunarodnicima bolje sutra. Od našeg dopisnika Atina – Od „gregzita” do „grinvesta”, od opasnosti da Grčka bude izopštena iz monetarne unije do zemlje interesantne za strane… »
Od Mauthauzena do Kajmakčalana
Politika 10.09.2017
Na više od 500 lokacija u 40 država sveta pokopani su vojnici iz balkanskih ratova i oba svetska rata. Aktuelna godišnjica Prvog svetskog rata, koju će svet obeležavati do 2018, prilika je da se podsetimo… »
Sa deponije na more
Politika 10.09.2017
Odvezao sam prijatelje u Novi Beograd, odakle im je polazio autobus za Grčku. Odredište je preko puta buvljaka i imali smo šta da vidimo. Ogroman parking na sve liči samo ne na parking. To je prava deponija smeća, a jednim… »
Pad Amerike u Koreji
Politika 10.09.2017
Nikakav masovan i precizan američki preventivni udar konvencionalnim, ili nuklearnim oružjem ne može uništiti sve lansere severnokorejskih raketa. Nije Amerika postala slabija, već su ostale zemlje postale… »
Vesti dana »

Haos već i na početku! Miljana i Luka zaratili sa Milenom, Dušica pokušava da ih smiri
Alo pre 1 satjoš 3 povezane