Povezane vesti

Austrijanci uhapsili snajperistu, u Podgorici rafali

Austrijanci uhapsili snajperistu, u Podgorici rafali

Politika 10.09.2017
Srđan Popović uhapšen je u Austriji zbog sumnje da je iz snajpera ubio Gorana Đuričkovića u Budvi, a u Podgorici napadač kroz izlog kafića rafalom ranio Milića Šakovića, a ubio Ivana Nedovića. Dva­de­set­če­tvo­ro­go­di­šnji… »
Ne vakcinišite decu, osim one koju želite da zadržite

Ne vakcinišite decu, osim one koju želite da zadržite

Politika 10.09.2017
I to se do­go­di­lo: Maj­ka Ma­ja iz Su­bo­ti­ce fa­so­va­la je 20 da­na za­tvo­ra jer je od­bi­la vak­ci­na­ci­ju svog de­te­ta! „Pi­ta­la sam pe­di­ja­tra da li mo­že da mi ga­ran­tu­je da će ovaj čin pro­ći bez… »
Privredne kriminalce otkriva njihova neopreznost

Privredne kriminalce otkriva njihova neopreznost

Politika 10.09.2017
Labave moralne kočnice u periodu tranzicije, kada se „niko ne pita za prvi milion”, dovele su do toga da se koristoljublju ne može odoleti, pa zloupotrebe dugo traju i najčešće se otkrivaju posle smene ljudi na položajima. Tam­na broj­ka… »
Zalet Srbije za „Industriju 4.0”

Zalet Srbije za „Industriju 4.0”

Politika 10.09.2017
Modernizacija tradicionalnih inženjerskih znanja i digitalizacija industrijske delatnosti mogla bi da našu zemlju učini konkurentnom na svetskom tržištu. Sve­o­bu­hvat­na di­gi­ta­li­za­ci­ja in­du­stri­je, uz sti­ca­nje… »
Grčka od gregzita do grinvesta

Grčka od gregzita do grinvesta

Politika 10.09.2017
Cipras na otvaranju Sajma u Solunu obećao sunarodnicima bolje sutra. Od na­šeg do­pi­sni­ka Ati­na – Od „greg­zi­ta” do „grin­ve­sta”, od opa­sno­sti da Grč­ka bu­de iz­op­šte­na iz mo­ne­tar­ne uni­je do ze­mlje… »
Od Ma­ut­ha­u­ze­na do Kaj­mak­ča­la­na

Od Ma­ut­ha­u­ze­na do Kaj­mak­ča­la­na

Politika 10.09.2017
Na vi­še od 500 lo­ka­ci­ja u 40 dr­ža­va sve­ta po­ko­pa­ni su voj­ni­ci iz bal­kan­skih ra­to­va i oba svet­ska ra­ta. Ak­tu­el­na go­di­šnji­ca Pr­vog svet­skog ra­ta, ko­ju će svet obe­le­ža­va­ti do 2018… »
Sa de­po­ni­je na mo­re

Sa de­po­ni­je na mo­re

Politika 10.09.2017
Odvezao sam pri­ja­te­lje u No­vi Be­o­grad, oda­kle im je po­la­zio auto­bus za Grč­ku. Od­re­di­šte je pre­ko pu­ta bu­vlja­ka i ima­li smo šta da vi­di­mo. Ogro­man par­king na sve li­či sa­mo ne na par­king. To je pra­va… »
Pad Amerike u Koreji

Pad Amerike u Koreji

Politika 10.09.2017
Ni­ka­kav ma­so­van i pre­ci­zan ame­rič­ki pre­ven­tiv­ni udar kon­ven­ci­o­nal­nim, ili nu­kle­ar­nim oruž­jem ne mo­že uni­šti­ti sve lan­se­re se­ver­no­ko­rej­skih ra­ke­ta. Ni­je Ame­ri­ka po­sta­la… »

Vesti dana »

UŽIVO - Ovacije Zeku Ledeju!

UŽIVO - Ovacije Zeku Ledeju!

Sportske.net pre 43 minutajoš 34 povezane
UŽIVO: Petrović odbranio prvi šut, Srbija čuva 0:0

UŽIVO: Petrović odbranio prvi šut, Srbija čuva 0:0

Sport klub pre 19 minutajoš 28 povezanih