Povezane vesti
Murinjo Srbinu uputio komplimente kakvi se retko čuju: Nisam trenirao boljeg od Matića
Večernje novosti 10.09.2017
Dok smo bili u Čelsiju, uveo sam ga u igru na jednoj utakmici, a zatim ga zamenio. Mediji su posle toga tražili krv, ili moju ili njegovu – kaže menadžer Mančester junjteda. MENADžER Mančester junajteda Žoze Murinjo je radio u Portu, Interu… »
"Nisam imao mnogo boljih od Matića"
Vesti online 10.09.2017
Žoze Murinjo je ubo bingo - doveo je sa "Stamford bridža" na "Old Traford" Nemanju Matića, i već na startu Premijer lige Srbin je postao ključni igrač "đavola". Portugalac je još jednom pohvalio našeg vezistu. - Što se tiče Matića, ne mogu da… »
Žoze Murinjo: Srbin je najbolji fudbaler kog sam ikada trenirao
Hot sport 10.09.2017
Jedan od najuspešnijih trenera na svetu, Žoze Murinjo, dao je zanimljiv intervjuu za ugledni „Sandej tajms“. Upitan tokom intervjua za „Sandej tajms“ ko je najbolji fudbaler kog je ikada trenirao, Murinjo je bez razimišljanja odgovorio da je to… »
Velika čast: Murinjo obelodanio: Srbin je najbolji fudbaler kog je ikada trenirao
Sportal blic 10.09.2017
Jedan od najuspešnijih trenera na svetu, Žoze Murinjo, ne skriva da mu je u bogatoj karijeri fudbalskog stratega jedan igrač bio i ostao daleko iznad drugih: Nemanja Matić. Foto: Peter Powell / EPA; Žoze Murinjo Upitan tokom intervjua za "Sandej… »
Vesti dana »
Protesti i blokade - skup ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu "Pobunjeni univerzitet"
RTS pre 15 minutajoš 24 povezane
Rok za registraciju pripejd brojeva mobilnih telefona produžen do 10. aprila
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Beta pre 3 satajoš 5 povezanih
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
N1 Info pre 19 minutajoš 2 povezane
Detaljna prognoza do kraja sedmice: Dominiraće mraz, evo za koliko temperature padaju i da li nas očekuje sneg
Telegraf pre 1 satjoš 16 povezanih