Повезане вести

Позвао ме сколе и рекао "Аркан слави јусино убиство!" Гагијево сведочење о Аркановом убиству се наставља

Позвао ме сколе и рекао "Аркан слави јусино убиство!" Гагијево сведочење о Аркановом убиству се наставља

Курир 11.09.2017
Драган Николић Гаги, који у затвору Забела код Пожаревца служи казну од 30 година затвора због учешћа у убиству Жељка Ражнатовића Аркана, Миленка Мандића и Драгана Гарића 15. јануара 2000. у хотелу „Интерконтинентал“, у… »
Овако смо 15. Јануара убили Аркана! Гаги проговорио после 17 година и открио све: Гаврић ми је рекао "крећем" и искључио…

Овако смо 15. Јануара убили Аркана! Гаги проговорио после 17 година и открио све: Гаврић ми је рекао "крећем" и искључио…

Курир 11.09.2017
Драган Гаги Николић у ексклузивној исповести за Курир одлучио је да исприча све о догађају који је мистерија већ читавих 17 година - убиству Жељка Ражнатовића Аркана. Гаги, који је осуђен на 30 година затвора због учествовања у… »
Гаги одлучио да исприча све о убиству Аркана: Тог дана сам био у сивој тојоти када ми је зазвонио телефон...

Гаги одлучио да исприча све о убиству Аркана: Тог дана сам био у сивој тојоти када ми је зазвонио телефон...

Пресс 11.09.2017
Били смо на Панчевачком мосту, на путу за Војводину, кад ме је позвао сада покојни Зоран Ускоковић Сколе Рекао ми да је хитно и да дођем у ресторан „Двор“ у Раковици. Знао сам да је нешто хитно. Фото: Приватна архива Драган… »

Вести дана »