Povezane vesti

Brutalno iskren dino Rađa: Osećam se kao pop**an cvet pored puta

Brutalno iskren dino Rađa: Osećam se kao pop**an cvet pored puta

Hot sport 12.09.2017
Dino Rađa, legendarni hrvatski košarkaš koji je čelnik Stručnog saveta HKS, bio je razočaran neuspehom reprezentacije Hrvatske na Evrobasketu. Predsednik HKS Stojko Vranković oglasio se posle neuspeha zajedno sa Rađom. –Nije dobro, ali neću na… »
Hrvatska legenda: Bolje da me Irma tuče na Floridi!

Hrvatska legenda: Bolje da me Irma tuče na Floridi!

Vesti online 12.09.2017
Predsednik HKS-a Stojko Vranković oglasio se posle neuspeha hrvatske reprezentacije na Evropskom prvenstvu i poraza od Rusije u osmini finala. - Molimo vas, dajte nam vremena.. Za sedam do deset dana trebali bi da se znaju prvi potezi, ali utisak je… »
Legenda hrvatske košarke: Osećam se kao popi*an cvet pored puta

Legenda hrvatske košarke: Osećam se kao popi*an cvet pored puta

Večernje novosti 12.09.2017
Predsednik HKS-a Stojko Vranković i čelnik Stručnog saveta Dino Rađa oglasili su se nakon neuspeha hrvatske reprezentacije na Evropskom prvenstvu i poraza od Rusije u osmini finala. Predsednik HKS-a Stojko Vranković i čelnik Stručnog saveta Dino… »
Osećam se kao po... Cvet pored puta! Dino Rađa surovo opisao učešće Hrvata na Eurobasketu

Osećam se kao po... Cvet pored puta! Dino Rađa surovo opisao učešće Hrvata na Eurobasketu

Telegraf 12.09.2017
Legenda jugoslovenske i hrvatske košarke Dino Rađa slikovit je bio posle debakla. Još boli Hrvate poraz od Rusa u osmini finala Eurobasketa, a naročito je teško pao Dinu Rađi, koji je gajio velika očekivanja. Prvo se oglasio predsednik Hrvatskog… »
Vranković: Radije bih da me tuče Irma...

Vranković: Radije bih da me tuče Irma...

Mondo 12.09.2017
Čelnici hrvatskog saveza traže malo vremena pre nego što povuku konkretne poteze posle debakla u osmini finala EP. Legende hrvatske košarke, predsednik Saveza Stojko Vranković i prvi čovek Stručnog saveta Dino Rađa, dele veliko razočaranje igrom… »

Vesti dana »