Povezane vesti
Dno! Maca vređala ovog učesnika Zadruge na nacionalnoj osnovi!
Press 12.09.2017
Maca Diskrecija prešla je sve granice pristojnosti danas tokom svađe sa Borom iz benda Evrokrem barabe. Ona ga je vređala na nacionalnoj osnovi. Foto: Svet “Ja sam Rom i time se ponosim, ali nikad nisam ni sanjao da će me neko zbog toga vređati… »
Đekson izabrao dva potrčka, a onda je nastao haos! Anđela napala Macu i stala u odbranu Bore! (video)
Press 12.09.2017
Reper je odabrao ljude koji će biti kraj njega u narednih nedelju dana. Foto: Priontscreen Novi vođa Nemanja Đerić Đekson večeras je imao zadatak da izabere dva potrčka. Voditeljka Rada Radenović stigla je u Belu kuću i okupila zadrugare. - Ovo… »
Sevale varnice u Zadruzi: Anđela se okomila na Macu zbog Bore, a ona joj odgovorila Ovako! (video)
Press 12.09.2017
U "Zadruzi" je večeras tokom odabira potrčka atmosfera bila vrlo napeta. Foto: Pulsonline Reper Nemanja Đerić Đekson je kao vođa večeras odabrao Miroslava Mikija Đuričića i Miroslava Đorđevića, a kao omiljenu ličnost Anđelu Vešticu koja se… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 3 satajoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Predsednica Skupštine Novog Sada: Predat zahtev za razrešenje uhapšenog v.d. direktora JGSP
Danas pre 6 satijoš 2 povezane