Povezane vesti

Zimonjić u Lilu: Poznati smo kao nacija koja nikada ne odustaje

Zimonjić u Lilu: Poznati smo kao nacija koja nikada ne odustaje

Hot sport 12.09.2017
Srpski teniser Laslo Đere rekao je danas da je Francuska favorit u predstojećem polufinalnom meču Dejvis kupa u Lilu, ali da veruje da njegova ekipa može da ostvari dobar rezultat. – Prvi put sam u Dejvis kupu. Počastvovan sam i zahvalan selektoru… »
Đere: "Teniseri Francuske su favoriti, ali verujem u ekipu"

Đere: "Teniseri Francuske su favoriti, ali verujem u ekipu"

Sportske.net 12.09.2017
Srpski teniser Laslo Djere rekao je danas da je Francuska favorit u predstojećem polufinalnom meču Dejvis kupa u Lilu, ali da veruje da njegova ekipa može da ostvari dobar rezultat. "Prvi put sam u Dejvis kupu. Počastvovan sam i zahvalan selektoru… »
Sami protiv svih: Zimonjić pred polufinale Dejvs kupa: Dolazimo iz zemlje u kojoj sportisti nikada ne odustaju

Sami protiv svih: Zimonjić pred polufinale Dejvs kupa: Dolazimo iz zemlje u kojoj sportisti nikada ne odustaju

Sportal blic 12.09.2017
Sami protiv svih. Tako će se srpski teniseri osećati kada u petak u Lilu bude počeo trodnevni polufinalni megdan protiv Dejvis kup reprezentacije Francuske. Foto: Teniski savez Srbije / Promo Laslo Đere, Dušan Lajović, Nenad Zimonjić, Filip… »
Dejvis kup: Francuzi se spremali na Rolan Garosu i priznali da strepe od Srbije

Dejvis kup: Francuzi se spremali na Rolan Garosu i priznali da strepe od Srbije

Sportal blic 12.09.2017
Dejvis kup reprezentacija Francuske maksimalno ozbiljno je pristupila obavezama pred polufinale protiv Srbije u Lilu (15-17. septembar). Izabranici Janika Noe su od proteklog petka bili na okupu. Žo-Vilfrid Conga i drugovi su trenirali do ponedeljka na… »
Prvi reket Srbije: Lajović: Pobediti Francusku deluje kao nemoguća misija, ali...

Prvi reket Srbije: Lajović: Pobediti Francusku deluje kao nemoguća misija, ali...

Sportal blic 12.09.2017
Bez Novaka Đokovića, Viktora Troickog i Janka Tipsarevića, ali sa mladim snagama Dušanom Lajovićem, Filipom Krajinovićem i Laslom Đereom, kao i iskusnim asom Nenadom Zimonjićem, teniska reprezentacija Srbije pokušaće da nadigra Francuze u… »

Vesti dana »