Povezane vesti

Mafijaška likvidacija veka - dan posle: Gagi Nikolić otkrio neverovatne detalje! Susret u crkvi bio je fatalan, morao sam da…

Mafijaška likvidacija veka - dan posle: Gagi Nikolić otkrio neverovatne detalje! Susret u crkvi bio je fatalan, morao sam da…

Kurir 12.09.2017
ZABRANJENO PREUZIMANJE TEKSTA I FOTOGRAFIJA BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE Jedan od najpoznatijih srpskih osuđenika Dragan Nikolić Gagi, koji u Zabeli služi kaznu od 30 godina zatvora, specijalno za Kurir otkrio je sve detalje planova koje je mala grupa… »
Ovako smo bežali posle ubistva Arkana: Ja sam umešao Draškovića u likvidaciju, on nije znao... Gavrić je došao krvav i…

Ovako smo bežali posle ubistva Arkana: Ja sam umešao Draškovića u likvidaciju, on nije znao... Gavrić je došao krvav i…

Kurir 12.09.2017
Dragan Nikolić Gagi, koji služi kaznu od 30 godina zatvora u požarevačkom zatvoru Zabela, u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir prvi put je progovorio o događajima koji su prethodili ubistvu Željka Ražnatovića Arkana, Milenka Mandića i Dragana… »
Ovako smo bežali posle ubistva arkana: Umešao sam Draškovića u likvidaciju, Dejan je imao službenu legitimaciju! Gagi…

Ovako smo bežali posle ubistva arkana: Umešao sam Draškovića u likvidaciju, Dejan je imao službenu legitimaciju! Gagi…

Press 12.09.2017
Na dan ubistva, 15. januara 2000, u hotelu je bio pokojni Branko Jevtović Jorga, koji je prema Gagijevim rečima, javio da Dobrosav Gavrić hitno treba da dođe u hotel jer je „povoljna prilika“. Upravo on je Draganu Nikoliću, koji je u to vreme bio… »

Vesti dana »