Повезане вести
Тејлор Рочести: Црвена звезда има најбоље навијаче на свету! (видео)
Спортски журнал 13.09.2017
Са пола сата закашњења, али са великим осмехом на лицу, Тејлор Рочести је, летом преко Истанбула, стигао у Београд. Дошао је Тејлор Рочести у друштву супруге, а на аеродрому Никола Тесла сачекали су га директор Давор Ристовић и… »
"Звезда има најбоље навијаче на свету"
Вести онлине 13.09.2017
Црвена звезда је пре неколико дана довела искусног америчког плеја Тејлора Рочестија, а некадашњи играч Макабија, Нижњег Новгорода, Локомотиве из Краснодара стигао је у Београд где ће прикључити тренинзима црвено-белих пред… »
Нови "плеј" Звезде: Имам 32, али сам гладан успеха
Мондо 13.09.2017
"Црвена звезда има најбоље навијаче у свету и веома сам узбуђен што ћу бити део свега тога", поручио је нови "кец" Црвене звезде Тејлор Рочести по доласку у Београд. У уторак предвече Тејлор Рочести (32) стигао је у Србију… »
Рочести стигао у Београд: Ново поглавље и нова породица
Вечерње новости 12.09.2017
Звезда има најбоље навијаче у свету и веома сам узбуђен што ћу бити део свега тога. Једва чекам да кренемо. Гладан сам успеха као и млади играчи – поручио је Тејлор. Док су његови нови саиграчи долазили до петог тријумфа у… »
Дошао у Београд: Рочести: Даћу срце за нову породицу и најбоље навијаче
Спортал блиц 12.09.2017
Нови кошаркаш Црвене звезде Тејлор Рочести рекао је да је “гладан успеха” и да ће максимално да се бори за нови клуб. Фото: КК Црвена звезда / Промо Давор Ристовић и Тејлор Рочести - Имам 32 године, али сам веома гладан успеха… »
Вести дана »

Уживо Руси прегазили дњепар, заузели кључну тачку Кијев у пламену након ноћних напада, Украјинци брутално одговорили
Ало пре 1 минутјош 94 повезане

Ове недеље нова измена Уредбе о ограничавању маржи због притисака трговаца
Прессек пре 3 сатајош 24 повезане

Студенти Медицинског факултета упутили апел за помоћ: 1. новембра нам треба више од речи
Луфтика пре 55 минутајош 22 повезане

Сутра променљиво и свежије, после подне и увече киша и пљускови
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 32 повезане