Povezane vesti
Tejlor Ročesti: Crvena zvezda ima najbolje navijače na svetu! (video)
Sportski žurnal 13.09.2017
Sa pola sata zakašnjenja, ali sa velikim osmehom na licu, Tejlor Ročesti je, letom preko Istanbula, stigao u Beograd. Došao je Tejlor Ročesti u društvu supruge, a na aerodromu Nikola Tesla sačekali su ga direktor Davor Ristović i portparol Crvene… »
"Zvezda ima najbolje navijače na svetu"
Vesti online 13.09.2017
Crvena zvezda je pre nekoliko dana dovela iskusnog američkog pleja Tejlora Ročestija, a nekadašnji igrač Makabija, Nižnjeg Novgoroda, Lokomotive iz Krasnodara stigao je u Beograd gde će priključiti treninzima crveno-belih pred start naprone sezone… »
Novi "plej" Zvezde: Imam 32, ali sam gladan uspeha
Mondo 13.09.2017
"Crvena zvezda ima najbolje navijače u svetu i veoma sam uzbuđen što ću biti deo svega toga", poručio je novi "kec" Crvene zvezde Tejlor Ročesti po dolasku u Beograd. U utorak predveče Tejlor Ročesti (32) stigao je u Srbiju, pošto je prethodnih… »
Došao u Beograd: Ročesti: Daću srce za novu porodicu i najbolje navijače
Sportal blic 12.09.2017
Novi košarkaš Crvene zvezde Tejlor Ročesti rekao je da je “gladan uspeha” i da će maksimalno da se bori za novi klub. Foto: KK Crvena zvezda / Promo Davor Ristović i Tejlor Ročesti - Imam 32 godine, ali sam veoma gladan uspeha, kao i mladi… »
Ročesti stigao u Beograd: Novo poglavlje i nova porodica
Večernje novosti 12.09.2017
Zvezda ima najbolje navijače u svetu i veoma sam uzbuđen što ću biti deo svega toga. Jedva čekam da krenemo. Gladan sam uspeha kao i mladi igrači – poručio je Tejlor. Dok su njegovi novi saigrači dolazili do petog trijumfa u petom pripremnom… »
Vesti dana »
Danas novi protest u Novom Sadu, aktivisti najavljuju farbanje Bulevara oslobođenja u crveno
Beta pre 2 satajoš 4 povezane
Stefanović (SSP): Aktivisti zauzeli Stari savski most iako je policija pokušala da nas zaustavi
Beta pre 18 minutajoš 14 povezanih