Povezane vesti

Rada priznala kako gasi želju za seksom: Kada Haris nije tu...

Vesti online sreda, 13. septembar 2017.
Pevački par Radmila Manojlović i Haris Berković već dugo uspeva da održi vezu iako su oboje javne ličnosti, a pevačica je otkrila kako osvežavaju ljubav kada su oboje na putu zbog posla.
Kako i Rada i Haris imaju tezge skoro svaki dan tokom sedmice, nekada im se putevi mimoilaze i po sedam dana, naročito kada je jedno od njih dvoje na turneji. Međutim, ona je priznala da u takvim situacijama jedno drugom šalju... »

Rada bez ustezanja: Evo na koji način pevačica gasi želju za seksom kad joj nedostaje dečko!

Kurir sreda, 13. septembar 2017.
Pevački par Radmila Manojlović i Haris Berković već godinama uspeva da održi vezu iako su oboje javne ličnosti, a pevačica je otkrila kako osvežavaju ljubav kada su oboje na putu zbog posla. Kako i Rada i Haris imaju tezge skoro svaki dan tokom sedmice, nekada im se putevi mimoilaze i po sedam... »

Bez ustezanja: Rada Manojlović otkrila na koji način gasi želju za seksom, kad joj dečko Haris nije pri ruci

Blic sreda, 13. septembar 2017.
Poznata pevačica otkrila je detalje veze sa kolegom, ali i kako se nosi sa razdvojenošću koja je i te kako prisutna, zbog prirode njihovog posla.
Pevački par Radmila Manojlović i Haris Berković već godinama uspeva da održi vezu iako su oboje javne ličnosti, a pevačica je otkrila kako osvežavaju ljubav kada su oboje na putu zbog posla. Kako i Rada i Haris imaju tezge skoro... »
©2018 Netmark d.o.o.