Povezane vesti

Rada priznala kako gasi želju za seksom: Kada Haris nije tu...

Vesti online pre 13 dana
Pevački par Radmila Manojlović i Haris Berković već dugo uspeva da održi vezu iako su oboje javne ličnosti, a pevačica je otkrila kako osvežavaju ljubav kada su oboje na putu zbog posla.
Kako i Rada i Haris imaju tezge skoro svaki dan tokom sedmice, nekada im se putevi mimoilaze i po sedam dana, naročito kada je jedno od njih dvoje na turneji. Međutim, ona je priznala da u takvim situacijama jedno drugom šalju... »

Rada bez ustezanja: Evo na koji način pevačica gasi želju za seksom kad joj nedostaje dečko!

Kurir pre 13 dana
Pevački par Radmila Manojlović i Haris Berković već godinama uspeva da održi vezu iako su oboje javne ličnosti, a pevačica je otkrila kako osvežavaju ljubav kada su oboje na putu zbog posla. Kako i Rada i Haris imaju tezge skoro svaki dan tokom sedmice, nekada im se putevi mimoilaze i po sedam... »

Bez ustezanja: Rada Manojlović otkrila na koji način gasi želju za seksom, kad joj dečko Haris nije pri ruci

Blic pre 13 dana
Poznata pevačica otkrila je detalje veze sa kolegom, ali i kako se nosi sa razdvojenošću koja je i te kako prisutna, zbog prirode njihovog posla.
Pevački par Radmila Manojlović i Haris Berković već godinama uspeva da održi vezu iako su oboje javne ličnosti, a pevačica je otkrila kako osvežavaju ljubav kada su oboje na putu zbog posla. Kako i Rada i Haris imaju tezge skoro... »
©2017 Netmark d.o.o.