ZASTAVA TERVO: Nova fabrika za proizvodnju vojnih vozila

ZASTAVA TERVO: Nova fabrika za proizvodnju vojnih vozila

InfoKG sreda, 13. septembar 2017.
U Zastava kamionima biće formirana fabrika za proizvodnju vojnih vozila koja će poslovati pod nazivom Zastava terenska vozila, odnosno Zastava tervo. Proizvodiće vojna neborbena vozila i vozilo za kojim postoji tražnja kako Vojske Srbije i MUP-a, tako i drugih necivilnih korisnika, koje bi moglo da... »

Neborbena vozila za vojsku Srbije, ali i za izvoz: "Zastava Tervo" umesto "Kamiona"

iKragujevac sreda, 13. septembar 2017.
Vlada Srbije je odlučila – domaća namenska industrija dobija još jednu fabriku, i to u Kragujevcu. Preciznije rečeno, Vlada Srbije usvojila je Zaključak kojim se omogućava da se u fabrici Zastava kamioni formira fabrika za proizvodnju vojnih vozila, koja će poslovati pod nazivom “Zastava terenska vozila”, odnosno “Zastava Tervo”.
Kako piše dnevni list “Danas” na sednici Vlade Srbije doneta je odluka o osnivanju društva sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju terenskih vozila “Zastava Tervo” koje će proizvoditi vojna neborbena vozila. Očekuje se da se u... »

“Zastava Tervo” umesto “Kamiona”

Ritam grada Kg sreda, 13. septembar 2017.
Vlada Srbije je odlučila – domaća namenska industrija dobija još jednu fabriku, i to u Kragujevcu. Preciznije rečeno, Vlada Srbije usvojila je Zaključak kojim se omogućava da se u fabrici Zastava kamioni formira fabrika za proizvodnju vojnih vozila, koja će poslovati pod nazivom “Zastava terenska... »
©2017 Netmark d.o.o.