Provera rada inspekcije, nastava i dalje pod znakom pitanja

Provera rada inspekcije, nastava i dalje pod znakom pitanja

Politika sreda, 13. septembar 2017.
Predstavnici saveta roditelja Osnovne škole „Svetozar Miletić” konačno su sastali oči u oči sa Mladenom Šarčevićem, ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kako bi se pronašlo rešenje za problem koji je nastao usled razrešenja direktora Miroljuba – Ljube Mosurovića. Ishod sastanka, kažu u... »

Šarčević s roditeljima zemunske škole o smeni direktora

N1 Info sreda, 13. septembar 2017.
Ministar prosvete Mladen Šarčević razgovarao je sa predstavnicima Saveta roditelja OŠ "Svetozar Miletić" i ukazao im na težinu propusta koje je u radu bivšeg direktora Miroljuba Mosurovića utvrdila prosvetna inspekcija, saopšteno je iz ministarstva. Savet roditelja tvrdi da je ministar ozbiljno prihvatio primedbe na rad prosvetne inspekcije.
Šarčević je na sastanku održanom u ministarstvu naglasio je da je odluka o razrešenju direktora i školskog odbora zasnovana upravo na tim propustima. "Ja ne mogu da stignem u svaku školu i proverim svaku situaciju, već se... »

Roditelji: Kredibilitet direktora nije dovođen u pitanje

RTV sreda, 13. septembar 2017.
RTV: Roditelji: Kredibilitet direktora nije dovođen u pitanje
BEOGRAD - Delegacija Saveta roditelja Osnovne škole "Svetozar Miletić" razgovarala je danas sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem, a zaključak je da se do petka donese odluka kojom će se stanje u školi vratiti u vreme pre donošenja rešenja o razrešenju direktora Ljube Mosurovića i Školskog odbora, saopštio je Savet roditelja.
Roditelji, đaci i zaposleni u osnovnoj školi "Svetozar Miletić" u Zemunu od 1. septembra protestuju zbog odluke ministra Šarčevića da smeni direktora te škole, Miroljuba Mosurovića. "Do petka deca sigurno neće kretati u školu, a... »

Nova bura i smena u školi: "Ne ide to baš kako ti misliš"

B92 sreda, 13. septembar 2017.
B92: Nova bura i smena u školi: "Ne ide to baš kako ti misliš"
Beograd -- Nakon dešavanja OŠ "Svetozar Miletić" u Zemunu još jedan slučaj smenjivanja školskog direktora izazvao je dosta bure na lokalu, ovoga puta u Mladenovcu.
Klupe u zemunskoj školi ostale su prazne 1. septembra, a razlog je smena direktora Miroljuba Mosurovića zbog koje roditelji i učenici svakodnevno protestuju. Desetak dana nakon toga do problema je došlo i u Osnovnoj školi... »

Šarčević o slučaju "Svetozar Miletić": Razrešenje direktora zasnovano na propustima

Večernje novosti sreda, 13. septembar 2017.
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević razgovarao je sa predstavnicima Saveta roditelja zemunske OŠ "Svetozar Miletić" i naglasio da je razrešenje direktora te škole zasnovano na propustima u radu
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević razgovarao je danas sa predstavnicima Saveta roditelja zemunske OŠ "Svetozar Miletić" i naglasio da je odluka o razrešenju direktora te škole zasnovana na propustima... »

Ne damo Ljubu: "Neće biti poraženih"

Mondo sreda, 13. septembar 2017.
U Ministarstvu prosvete danas je održan dugo očekivan razgovor ministra Mladena Šarčevića sa predstavnicima Saveta roditelja OŠ "Svetozar Miletić" iz Zemuna, gde deca nisu na nastavi od 1. septembra. Poruka ministra je...
Foto: Mondo/Goran Sivački Deca od drugog do osmog razreda te zemunske škole nisu još započela ovu školsku godinu jer je pred njen početak smenjen omiljeni direktor škole Miroljub Mosurović, a roditelji su započeli bojkot nastave.... »

Šarčević: Razrešenje direktora zasnovano na propustima

B92 sreda, 13. septembar 2017.
B92: Šarčević: Razrešenje direktora zasnovano na propustima
Roditelji nezadovoljni smenom direktora škole “Svetozar Miletić“ u Zemunu razgovarali su sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem.
Kako saznajemo, roditelji su zadovoljni što su posle nekoliko dana uspeli da razgovaraju sa Šarčevićem, a ministar im je obećao da će pokušati do petka da prouči svu dokumentaciju koja se odnosi na smenu direktora škole Miroljuba... »

Šarčević: Razrešenje direktora zasnovano na propustima

Dnevnik sreda, 13. septembar 2017.
BEOGRAD: Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević razgovarao je sa predstavnicima Saveta roditelja zemunske OŠ “Svetozar Miletić” i naglasio da je odluka o razrešenju direktora te škole zasnovana na propustima u radu koje je utvrdila prosvetna inspekcija.
Roditelji, đaci i zaposleni u OŠ “Svetozar Miletić” u Zemunu od 1. septembra protestuju zbog odluke ministra Šarčevića da smeni direktora te škole, Miroljuba Mosurovića. Na sastanku održanom u ministarstvu, ministar je ukazao... »
©2017 Netmark d.o.o.