Suđenje u Crnoj Gori: Brojne primedbe na iskaz optuženog

Suđenje u Crnoj Gori: Brojne primedbe na iskaz optuženog

N1 Info sreda, 13. septembar 2017.
Suđenje optuženima za pokušaj terorizma u Crnoj Gori nastavljeno je brojnim primedbama advokata na iskaz optuženog, srpskog državljanina Miloša Jovanovića, i objavljivanjem novih pojedinosti o pogoršanom zdravlju penzionisanog komandanta srpske policije Bratislava Dikića.
Izvor: N1 Jovanović je na jednom od prethodnih ročišta govorio o svojim vezama sa optuženim organizatorima i vrbovanju zaverenika. Većina advokata optuženih imali su primedbe na odbranu Miloša Jovanovića iz Smedereva i traže da... »

Četvrti dan suđenja, Dikić ponovo u zdravstvenoj krizi

Dnevnik sreda, 13. septembar 2017.
PODGORICA : U Višem sudu u Podgorici danas je nastavljeno suđenje optuženima za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 16. oktobra prošle godine.
Četvrtog dana suđenja na početku ročišta advokat odbrane Milan Petrović zatražio je da se optuženi. bivšem šefu srpske Žandarmerije, Bratislavu Dikiću, hitno zdravstveno zbrine, kako bi bio podvrgnut hirurškoj operaciji, nakon... »

“Državi udar” u crnoj gori Đorđević: Izgubio sam dete i krenuo u Ostrog, a ne da pravim nerede

Večernje novosti sreda, 13. septembar 2017.
Suze Srboljuba Đorđevića, optuženog za terorizam, obeležile nastavak suđenja u Podgorici: Niko mi nije nudio da obučem uniformu crnogorske policije i da se tučem, niti sam sposoban za to
U CRNU Goru sam došao zbog lične tragedije, a ne da pravim nered. Izgubio sam dete i došao sam da se pomolim pod ostroškom svetinjom. Ovim rečima, grcajući u suzama, obratio se sudskom veću Srboljub Đorđević, čovek koji je sa još... »

Bratislav Dikić loše, prekinuo suđenje

B92 sreda, 13. septembar 2017.
B92: Bratislav Dikić loše, prekinuo suđenje
Podgorica -- Suđenje optuženima za pokušaj terorizma u Crnoj Gori prekinuto zbog zdravstvebog stanja optuženog, bivšeg komandanta Žandarmerije Srbije Bratislava Dikića.
Nastavak suđenja je zakazan za 29. septembar. Dikić se žalio na bolove, kaže da trpi bolove i da ne može da prati suđenje, dok je njegov advokat Milan Petrović zatražio hitno zdravstveno zbrinjavanje branjenika kako bi bio... »

"Nećemo imati kome da sudimo": Prekinuto suđenje zbog lošeg zdravstvenog stanja Bratislava Dikića

Blic sreda, 13. septembar 2017.
Suđenje optuženima za pokušaj terorizma u Crnoj Gori prekinuto je danas zbog zdravstvebog stanja optuženog, penzionisanog komandanta Žandarmerije Srbije Bratislava Dikića. Nastavak suđenja je zakazan za 29. septembar.
Dikić se žalio na bolove, kaže da trpi bolove i da ne može da prati suđenje, dok je njegov advokat Milan Petrović zatražio hitno zdravstveno zbrinjavanje branjenika kako bi bio podvrgnut hirurškoj operaciji posle nalaza lekara s... »

Podgorica: Prekinuto suđenje optuženima za pokušaj terorizma

Slobodna Evropa sreda, 13. septembar 2017.
U podgoričkom Višem sudu je nastavljeno, pa zbog zdravstvenog stanja Bratisava Dikića prekinuto suđenje optuženima za pokušaj terorizma tokom izbornog dana u Crnoj Gori 16.oktobra 2016.. Srboljub Đorđević, jedan od optuženih u slučaju pokušaja terorizma na dan izbora u Crnoj Gori, negirao je danas... »

Dikić mora na operaciju!

Alo sreda, 13. septembar 2017.
Alo: Dikić mora na operaciju!
U Višem sudu u Podgorici danas je nastavljeno suđenje optuženima za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 16. oktobra prošle godine.
Četvrtog dana suđenja na početku ročišta advokat odbrane Milan Petrović zatražio je da se optuženi bivšem šefu srpske Žandarmerije, Bratislavu Dikiću, hitno zdravstveno zbrine, kako bi bio podvrgnut hirurškoj operaciji, nakon... »

Četvrti dan suđenja, Dikić ponovo u zdravstvenoj krizi

RTV sreda, 13. septembar 2017.
RTV: Četvrti dan suđenja, Dikić ponovo u zdravstvenoj krizi
PODGORICA - U Višem sudu u Podgorici danas je nastavljeno suđenje optuženima za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 16. oktobra prošle godine.
Četvrtog dana suđenja na početku ročišta advokat odbrane Milan Petrović zatražio je da se optuženl, bivši šef srpske Žandarmerije, Bratislav Dikić, hitno zdravstveno zbrine, kako bi bio podvrgnut hirurškoj operaciji, nakon nalaza... »

Dikić mora na lečenje, sud naknadno određuje način suđenja

N1 Info sreda, 13. septembar 2017.
Suđenje za pokušaj terorizma u Crnoj Gori nastavljeno je brojnim primedbama advokata na iskaz optuženog srpdkog državljanina Miloša Jovanovića i objavljivanjem novih pojedinosti o pogoršanom zdravlju penzionisanog komandanta srpske policije Bratislava Dikića.
Po navodima Dikićevog advokata Milana Petrovića, poslednje veštačenje lekara Vojno-medicinske akademije u Begradu Zorana Mirkovića ukazije da je zdravlje njegovog branjenika pogoršano, te da mu je potrebna hitna operacija. Dikić... »
©2017 Netmark d.o.o.