Povezane vesti

BESPLATNI PREGLEDI Za sve koji su zdravstveno osigurani, ali i one koji nisu

Jugmedia sreda, 13. septembar 2017.
Na inicijativu Ministarstva zdravlja svakog meseca će se u Zdravstvenim i Kliničkim centrima i Opštim bolnicama organizovati preventivni pregledi za sve pacijente koji su ali i nisu zdravstveno osigurani, a ove nedelje će se prvi održati u Internističkoj ambulanti Doma zdravlja u Leskovcu od 8 do... »

Samo u nedelju: Besplatni pregledi u Kliničkom centru, sa knjižicom ili bez!

iKragujevac sreda, 13. septembar 2017.
Besplatno, sa zdravstvenim knjižicama ili bez, građani Kragujevca u nedelju će u Kliničkom centru moći da obave kontrolu krvnog pritiska i šećera u krvi, EKG i opšti internistički pregled.
Podržavajući permanentnu akciju Ministarstva zdravlja Republike Srbije, u cilju smanjenja hroničnih nezaraznih bolesti, Klinički centar Kragujevac organizuje besplatne preventivne preglede u nedelju, 17. septembra 2017. godine, u... »

Pritisak, šećer u krvi, EKG: Besplatni pregledi u Kliničkom centru, sa knjižicom ili bez

InfoKG sreda, 13. septembar 2017.
Besplatno, sa zdravstvenim knjižicama ili bez, građani Kragujevca i Šumadije u nedelju će u Kliničkom centru moći da obave kontrolu krvnog pritiska i šećera u krvi, EKG i opšti internistički pregled. Podržavajući permanentnu akciju Ministarstva zdravlja Republike Srbije, u cilju smanjenja hroničnih... »

Besplatni preventivni pregledi u Kliničkom centru

Ritam grada Kg sreda, 13. septembar 2017.
Podržavajući permanentnu akciju Ministarstva zdravlja Republike Srbije u cilju smanjenja hroničnih nezaraznih bolesti, Klinički centar Kragujevac organizuje besplatne preventivne preglede u nedelju, 17. septembra, u periodu od 8 do 16 sati, u prostorijama ambulanti Klinike za internu medicinu... »

Besplatni zdravstveni pregledi u nedelju u poliklinici KCV

Dnevnik sreda, 13. septembar 2017.
Besplatni zdravstveni pregledi biće organizovani u nedelju, 17. septembra od 8 do 16 časova u Poliklinici Kliničkog centra Vojvodine i to na Odeljenje ortopedije, u ambulantama 9, 10 i 11.
Pregledi će obuhvatiti merenje krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi, ali i merenje telesne mase i ispitavanje stepena uhranjenosti, kao i EKG. Pomoćnica direktora Kliničkog centra Vojvodine zadužena za zdravstvo profesorka dr... »
©2018 Netmark d.o.o.