Marković, Ilić i Bobar predstavili revije u Njujorku

Marković, Ilić i Bobar predstavili revije u Njujorku

Dnevnik sreda, 13. septembar 2017.
BEOGRAD: Na njujorškoj Nedelji mode ove godine uz velikane modnog dizajna našlo se i troje naših kreatora - Zvonko Marković, Marina Ilić i Sanja Bobar. Ovacije publike i pohvale modne kritike na reviji koja je završena u utorak, jasan su pokazatelj novog uspeha srpske mode.
Prikazati kolekciju u Njujorku uvek predstavlja veliki izazov, ali ujedno i odgovornost. Bekstejdž je bio pun kao košnica i bilo je sjajno raditi sa inostranim profesionalcima. Sve vreme vladala je fantastična energija, kaže... »

Kolekcije srpskih kreatora na Nedelji mode u Njujorku

RTS sreda, 13. septembar 2017.
RTS: Kolekcije srpskih kreatora na Nedelji mode u Njujorku
Na njujorškoj Nedelji mode ove godine uz velikane modnog dizajna našlo se i troje naših kreatora – Zvonko Marković, Marina Ilić i Sanja Bobar.
Ovacije publike i pohvale modne kritike na reviji koja je završena u utorak, jasan su pokazatelj novog uspeha srpske mode. „Prikazati kolekciju u Njujorku uvek predstavlja veliki izazov, ali ujedno i odgovornost. Bekstejdž je bio... »

Srpski kreatori se predstavili na njujorškoj Nedelji mode(foto)

Večernje novosti sreda, 13. septembar 2017.
Uz velikane modnog dizajna našlo se i troje naših kreatora - Zvonko Marković, Marina Ilić i Sanja Bobar
NA njujorškoj Nedelji mode ove godine uz velikane modnog dizajna našlo se i troje naših kreatora - Zvonko Marković, Marina Ilić i Sanja Bobar. Ovacije publike i pohvale modne kritike na reviji koja je završena u utorak, jasan su... »

Novi uspeh naših dizajnera na NEW YORK FASHION WEEKU!

Svet plus sreda, 13. septembar 2017.
Već četvrti put zaredom srpski dizajneri imali su priliku da se predstave na Nedelji mode u Njujorku. Na New York Fashion Weeku koji je u ponedeljak zatvoren, rame uz rame sa brojnim velikanima modnog dizajna našlo se i troje naših kreatora.
Zahvaljujući ugovoru koji Serbia Fashion Week ima sa sa platformom Art Heart Fashion - USA, svoje nove kolekcije na Nedelji mode u Njujorku 10. septembra predstavili su Zvonko Marković, Marina Ilić i Sanja Bobar. Ovacije publike... »

Srpski kreatori predstavili revije u Njujorku

RTV sreda, 13. septembar 2017.
RTV: Srpski kreatori predstavili revije u Njujorku
BEOGRAD - Na njujorškoj Nedelji mode ove godine uz velikane modnog dizajna našlo se i troje naših kreatora - Zvonko Marković, Marina Ilić i Sanja Bobar.
Ovacije publike i pohvale modne kritike na reviji koja je završena u utorak, jasan su pokazatelj novog uspeha srpske mode. "Prikazati kolekciju u Njujorku uvek predstavlja veliki izazov, ali ujedno i odgovornost. Bekstejdž je bio... »
©2018 Netmark d.o.o.