Merkel poslala čestitku Haradinaju: Evo šta mu je napisala

Merkel poslala čestitku Haradinaju: Evo šta mu je napisala

Telegraf sreda, 13. septembar 2017.
Nemačka kancelarka čestitala je Ramušu Haradinaju na izboru za premijera Kosova
Nemačka kancelarka Angela Merkel poručila je danas u čestitki koju je povodom izbora za premijera Kosova uputila Ramušu Haradinaju, da je dijalog sa Srbijom jedan od ključnih koraka za jačanje evropske perspektive Kosova.... »

Vučić sinoć poslao tri poruke ministrima od kojih će im dugo zvoniti u ušima (video)

Telegraf sreda, 13. septembar 2017.
Izjavom da Brnabić ima njegovu podršku, predsednik Srbije je indirektno rekao ministrima da kada slušaju premijerku, čuju zapravo njega
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da premijerka Srbije Ana Brnabić ima njegovu podršku i svaku vrstu pomoći. Vučić je to rekao odgovarajući na pitanje o tome na čijoj je strani u sporu o Nacrtu zakona o rodnoj... »

Merkel čestitala Haradinaju: Dijalog sa Srbijom ključan

N1 Info sreda, 13. septembar 2017.
Nemačka kancelarka Angela Merkel poručila je u čestitki, koju je povodom izbora za premijera Kosova uputila Ramušu Haradinaju, da je dijalog sa Srbijom jedan od ključnih koraka za jačanje evropske perspektive Kosova.
"Izgradnja države, poboljšanje ekonomske situacije, dijalog sa Srbijom, demarkacija granice sa Crnom Gorom i borba protiv korupcije i organizovanog kriminala zahtevaju pažnju. To su ključni koraci u pravcu jačanja evropske... »

Šta je ambasador Skot rekao o unutrašnjem dijalogu o Kosovu?

Telegraf sreda, 13. septembar 2017.
Skot je odbio da komentariše odluku Srpske liste da učestvuje u kosovskoj vladi, rekavši da on nije ambasador na Kosovu
Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot ocenio je danas da je inciranje unutrašnjeg dijaloga odličan potez, jer je važno da svi segmenti društva izraze svoje mišljenje o najbitnijim temama zemlje. Vlada Srbije će logistički podržati... »

Brnabić i Bjornstad: Važan dijalog o Kosovu i Metohiji

Studio B sreda, 13. septembar 2017.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je sa ambasadorom Norveške Arneom Sanesom Bjornstadom sa kojim se saglasila da je unutrašnji dijalog o Kosovu i Metohiji u Srbiji veoma važan za pronalaženje najboljeg i održivog rešenja za to pitanje.
foto Tanjug Brnabić je poručila da će Vlada Srbije logistički podržati dijalog, koji je inicirao predsednik Republike Aleksandar Vučić, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima. Ona je sagovorniku najavila... »

Vlada Srbije će logistički podržati unutrašnji dijalog: Brnabić razgovarala sa Bjornstadom (FOTO)

Telegraf sreda, 13. septembar 2017.
Premijerka je najavila formiranje zajedničke radne grupe sa kabinetom predsednika Republike, koja će organizovati okrugle stolove širom Srbije
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je jutros sa ambasadorom Norveške Arneom Sanesom Bjornstadom sa kojim se saglasila da je unutrašnji dijalog o Kosovu i Metohiji u Srbiji veoma važan za pronalaženje najboljeg i... »

Georgiev: Šizofrena politika vlasti, bez strategije

N1 Info sreda, 13. septembar 2017.
Unutrašnji dijalog o Kosovu ne postoji, to je dijalog koji predsednik Srbije Aleksandar Vučić vodi sam sa sobom i sa svojim biračima, ocenio je novina BIRN-a Slobodan Georgiev. Kaže da je Srpska lista u kosovskoj vladi privremeno dobro rešenje, ali da slaba vlada u Prištini ne donosi ništa Beogradu.
Dosta se prašine doglo oko Haradinaja kao predsednika vlade Kosova i kada pogledamo reakcije možemo da zaključimo da je taktički dobar potez Vučića što je instalirao svoje ljude u vladu u Prištini, kaže Georgijev, ali to nije... »
©2017 Netmark d.o.o.