Vučić: Radovi na „Beogradu na vodi“ teku po planu

Vučić: Radovi na „Beogradu na vodi“ teku po planu

Studio B sreda, 13. septembar 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je, zajedno sa gradonačelnikom Sinišom Malim, radove na kulama u okviru projekta „Beograd na vodi“. Vučić navodi da radovi teku po planu, kao i da se sledeće godine u aprilu očekuje useljenje prvih stanara.
Vučić je obišao oko 700 radnika koji svakodnevno rade na projektu, na kojem su angažovane domaće firme, a građevinski radovi na izgradnji temelja za tržni centar kreću u narednih desetak dana. Do kraja godine se očekuje početak... »

Vučić obišao radove na "Beogradu na vodi": Useljenje u kule u aprilu

Večernje novosti sreda, 13. septembar 2017.
Vučić i Mali obišli radove u kompleksu "Beograd na vodi". Na pet gradilišta svakodnevno angažovano 700 radnika
VEĆ u aprilu naredne godine kule u kompleksu "Beograd na vodi" dobiće prve stanare. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se, zajedno sa gradonačelnikom Sinišom Malim, uverio da radovi na ovim objektima teku u planiranim... »

Vučić i Mali obilaze kule: Sve ide punom parom

B92 sreda, 13. septembar 2017.
B92: Vučić i Mali obilaze kule: Sve ide punom parom
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas, zajedno sa gradonačelnikom Sinišom Malim, radove na kulama u okviru projekta "Beograd na vodi".
Predsednik Srbije je, prenosi Blic, naveo da radovi teku po planu, kao i da se sledeće godine u aprilu očekuje useljenje prvih stanara. Vučić je obišao oko 700 radnika koji svakodnevno rade na projektu, na kojem su angažovane... »

Sad se zna: Kad će prvi stanari u BG na vodi FOTO

B92 sreda, 13. septembar 2017.
B92: Sad se zna: Kad će prvi stanari u BG na vodi FOTO
Radovi na projektu Beograd na vodi (BW) napreduju punom parom, kažu u toj kompaniji.
Generalni direktor BW Nikola Nedeljković kaže da se useljenje prvih stanara očekuje već naredne godine. Na projektu je angažovano 700 radnika, pet glavnih izvođača i 21 konsultanta koji rade na pet gradilišta u okviru projekta.... »

Vučić obišao radove u "Beogradu na vodi"

Mondo sreda, 13. septembar 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas, zajedno sa gradonačelnikom Sinišom Malim, radove na kulama u okviru projekta "Beograd na vodi".
Foto: Mondo/ Goran Sivački (ilustracija) Predsednik Srbije je, prenosi "Blic", naveo da radovi teku po planu, kao i da se sledeće godine u aprilu očekuje useljenje prvih stanara. Vučić je obišao oko 700 radnika koji svakodnevno... »

Vučić obišao radove na Beogradu na vodi

RTV sreda, 13. septembar 2017.
RTV: Vučić obišao radove na Beogradu na vodi
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas, zajedno sa gradonačelnikom Sinišom Malim, radove na kulama u okviru projekta "Beograd na vodi".
Predsednik Srbije je naveo da radovi teku po planu, kao i da se sledeće godine u aprilu očekuje useljenje prvih stanara. Vučić je obišao oko 700 radnika koji svakodnevno rade na projektu, na kojem su angažovane domaće firme, a... »

Beograd na vodi: Radovi po planu, prvi stanari 2018. godine

Gde investirati sreda, 13. septembar 2017.
Radovi na projektu Beograd na vodi napreduju prema planu, a useljenje prvih stanara očekuje se sledeće godine, saopštila je kompanija Belgrade Waterfront.
“Radovi na projektu Belgrade Waterfront napreduju u skladu s planiranim rokovima, a uključuju oko 700 radnika, pet glavnih izvođača i 21 konsultanta koji rade na pet gradilišta u okviru projekta”, navodi se u saopštenju. Navode i... »

Nedeljković: Beograd na vodi odvija se po planu, prvi stanari iduće godine

Nova ekonomija sreda, 13. septembar 2017.
Radovi na projektu Beograd na vodi napreduju u skladu sa planiranim rokovima, a generalni direktor Nikola Nedeljković kaže da se useljenje prvih stanara očekuje već naredne godine. Na projektu je angažvano 700 radnika, pet glavnih izvođača i 21 konsultant koji rade na pet gradilišta u okviru... »

Radovi na Beogradu na vodi prema planu

Danas sreda, 13. septembar 2017.
Radovi na projektu Belgrade Waterfront napreduju u skladu sa planiranim rokovima, a uključuju oko 700 radnika, pet glavnih izvođača i 21 konsultanta koji rade na pet gradilišta u okviru projekta, saopštila je danas kompanija "Beograd na vodi". Građani će uskoro moći da prate radove na izgradnji... »

Vučić obišao radove na kulama Beograda na vodi, sledeće godine prvi stanari

Blic sreda, 13. septembar 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas, zajedno sa gradonačelnikom Sinišom Malim, radove na kulama u okviru projekta "Beograd na vodi".
Vučić je naveo da radovi teku po planu, kao i da se sledeće godine u aprilu očekuje useljenje prvih stanara. Nove dve stambene zgrade takođe su u fazi izgradnje, a njihov završetak se očekuje početkom 2019. godine. Vučić je... »

Beograd na vodi: Radovi po planu, prvi stanari 2018. godine

Beta sreda, 13. septembar 2017.
Radovi na projektu Beograd na vodi napreduju prema planu, a useljenje prvih stanara očekuje se sledeće godine, saopštila je danas kompanija Belgrade Waterfront. "Radovi na projektu Belgrade Waterfront napreduju u skladu s planiranim rokovima, a uključuju oko 700 radnika, pet glavnih izvodjača i 21... »

Gradnja Beograda na vodi po planu

RTV sreda, 13. septembar 2017.
RTV: Gradnja Beograda na vodi po planu
BEOGRAD - Radovi na projektu "Belgrade Waterfront" napreduju u skladu sa planiranim rokovima, a uključuju oko 700 radnika, pet glavnih izvođača i 21 konsultanta koji rade na pet gradilišta u okviru projekta, saopštila je danas kompanija "Beograd na vodi".
Građani će uskoro moći da prate radove na izgradnji Kule Beograd, novog simbola grada, kao i BW Galerije, najreprezentativnijeg tržnog centra u regionu, čim nadzemni radovi počnu tokom septembra. Prema planu, BW Residences će... »

Nedeljković:Prvi stanari Beograda na vodi 2018.

Studio B sreda, 13. septembar 2017.
Radovi na projektu Beograd na vodi (BW) napreduju u skladu sa planiranim rokovima, a generalni direktor BW Nikola Nedeljković kaže da se useljenje prvih stanara očekuje već naredne godine.
Na projektu je angažvano 700 radnika, pet glavnih izvođača i 21 konsultanta koji rade na pet gradilišta u okviru projekta. Građani će uskoro moći da prate radove na izgradnji Kule Beograd, novog simbola grada, kao i BW Galerije,... »

Nedeljković: Prvi stanari "Beograda na vodi" 2018.

RTS sreda, 13. septembar 2017.
RTS: Nedeljković: Prvi stanari "Beograda na vodi" 2018.
Radovi na projektu "Beograd na vodi" napreduju u skladu sa planiranim rokovima, a generalni direktor Nikola Nedeljković kaže da se useljenje prvih stanara očekuje već naredne godine.
Na projektu je angažvano 700 radnika, pet glavnih izvođača i 21 konsultant koji rade na pet gradilišta u okviru projekta. Građani će uskoro moći da prate radove na izgradnji Kule Beograd, novog simbola grada, kao i Galerije,... »

Zaev sutra u prvoj poseti Srbiji

Danas  pre 13 sati  još 5 povezanih

Vučić sa Aleksom Sorošem

RTV  pre 6 sati  još 1 povezana

Vulin u zvaničnoj poseti UAE

B92  pre 1 sat  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.