SAD:Pucnjava u školi - jedan mrtav, troje ranjeno

SAD:Pucnjava u školi - jedan mrtav, troje ranjeno

RTV četvrtak, 14. septembar 2017.
RTV: SAD:Pucnjava u školi - jedan mrtav, troje ranjeno
VAŠINGTON - U pucnjavi u srednjoj školi južno od gradića Spokejn u američkoj državi Vašington jedna osoba je poginula a najmanje tri su ranjene, saopštili su zvaničnici.
Kako prenosi AP, pucnjava se dogodila u sredu u školi Frimen. Brajan Shefer iz lokalne vatrogasne službe rekao je da su povređeni hospitalizovani. Lokalni list "Spoksmen rivju" preneo je izjavu šerifa Ozija Knezovića da je... »

Pucnjava u srednjoj školi u Spokejnu u SAD: 1 mrtav, 3 ranjeno

Večernje novosti četvrtak, 14. septembar 2017.
U pucnjavi u srednjoj školi južno od gradića Spokejn u američkoj državi Vašington jedna osoba je danas poginula, a najmanje tri su ranjene
U pucnjavi u srednjoj školi južno od gradića Spokejn u američkoj državi Vašington jedna osoba je danas poginula, a najmanje tri su ranjene, saopštili su zvaničnici. Kako prenosi AP, do pucnjave je došlo u školi Frimen. Brajan... »

Panika u SAD: Jedna osoba mrtva, nekoliko povređeno u pucnjavi u srednoj školi

Blic četvrtak, 14. septembar 2017.
Jedna osoba je poginula a najmanje tri su povređene nakon što je napadač otvorio vatru u srednjoj školi u mestu Spokejn, u američkoj državi Vašington, objavio je večeras "Dejli ekspres".
Policija je pozvana u srednju školu "Friman" u mestu Spokejn nakon što je ispaljeno više hitaca. Lokalni mediji javljaju da je povređeno nekoliko lica. Sve druge škole u tom području su zatvorene. Oblasni šerif potvrdio je da je... »
©2017 Netmark d.o.o.