Sekretari Crvenog krsta na KiM pušteni na slobodu

Sekretari Crvenog krsta na KiM pušteni na slobodu

Politika četvrtak, 14. septembar 2017.
Kancelarija: Sramna akcija kosovske policije, važno spustiti tenzije na KiM
KOSOVSKA MITROVICA - Sekretari Crvenog krsta iz opština Peć, Gračanica i Dragaš - Momo Dašić, Sveta Živić i Zećir Zurapi - pušteni su na slobodu nakon što su noćas privedeni u akciji specijalnih jedinica kosovske policije, javio... »

Sekretari Crvenog krsta na KiM pušteni na slobodu

Dnevnik četvrtak, 14. septembar 2017.
KOSOVSKA MITROVICA: Sekretari Crvenog krsta iz opština Peć, Gračanica i Dragaš - Momo Dašić, Sveta Živić i Zećir Zurapi - pušteni su na slobodu nakon što su noćas privedeni u akciji specijalnih jedinica kosovske policije, javio je RTS.
Kako se navodi, Živić, kao i sekretari Crvenog krsta u Novom Brdu - Dragan Stojanović, u Vitini - Tomislav Rakić i Obliću - Zoran Vasić, treba danas da se jave pliciji na informativni razgovor. Policija je u Gračanici i Dragašu... »

Saslušanjima zastrašuju Srbe: Sekretari Crvenog krsta na Kosmetu pušteni na slobodu

Večernje novosti četvrtak, 14. septembar 2017.
U odvojenim akcijama kosovske policije na području KiM privedeni predstavnici Crvenog krsta. Radili socijalnu kartu, što je zasmetalo Prištini
Najnovija akcija hapšenja na Kosovu nastavak je pritiska na Srbe koji tamo žive. Moramo da imamo pravne timove da pomognu u takvim situacijama. To je način zastrašivanja i poruka Srbima da mogu da ih optuže za sve i svašta. Ovako... »

Sekretari Crvenog krsta na KiM pušteni na slobodu

RTS četvrtak, 14. septembar 2017.
RTS: Sekretari Crvenog krsta na KiM pušteni na slobodu
Sekretari Crvenog krsta iz opština Peć, Gračanica i Dragaš – Momo Dašić, Sveta Živić i Zećir Zurapi – pušteni su na slobodu nakon što su noćas privedeni u akciji specijalnih jedinica kosovske policije. Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić tvrdi da pripadnici ROSU sinoć nisu bili u zoni odgovornosti. Kancelarija za KiM: Sramna akcija, važno spustiti tenzije.
Policija je izvela akcije u Goraždevcu, Vitini, Novom Brdu, Gračanici, severnom delu Kosovske Mitrovice. U većini slučajeva, uz podršku specijalnih snaga. Sekretari opštinskih organizacija Dragan Stojanović, Tomislav Rakić,... »

Sekretari Crvenog krsta pušteni na slobodu

Danas četvrtak, 14. septembar 2017.
Sekretari Crvenog krsta iz opština Peć, Gračanica i Dragaš, Momo Dašić, Sveta Živić i Zećir Zurapi, pušteni su na slobodu pošto su u noći između srede i četvrtka privedeni u akciji specijalnih jedinica kosovske policije. Živić, kao i sekretari Crvenog krsta u Novom Brdu – Dragan Stojanović, u... »

Kancelarija: Sramna akcija, važno spustiti tenzije na KiM

B92 četvrtak, 14. septembar 2017.
B92: Kancelarija: Sramna akcija, važno spustiti tenzije na KiM
Beograd -- Kancelarija za KiM saopštila da je akcija kosovske policije i privođenje članova Crvenog krsta Kosova i Metohije sramna.
Ta kancelarija je saopštila da akcija ROSU najmanje ima veze sa Srbima i radom jedne humanitarne organizacije i da predstavlja deo obračuna starih i novih političkih struktura u Prištini i unutaralbanskog sukoba, koji je... »

KiM:Nakon noćašnjeg hapšenja sekretari Crvenog krsta oslobođeni

RTV četvrtak, 14. septembar 2017.
RTV: KiM:Nakon noćašnjeg hapšenja sekretari Crvenog krsta oslobođeni
KOSOVSKA MITROVICA/BEOGRAD - Sekretari Crvenog krsta iz opština Peć, Gračanica i Dragaš - Momo Dašić, Sveta Živić i Zećir Zurapi - pušteni su na slobodu nakon što su noćas privedeni u akciji specijalnih jedinica kosovske policije, javio je RTS. Kancelarija za Kosovo i Metohiju je najoštrije osudila akciju kosovske policije ističući da je "u ovom trenutku važno spustiti tenzije na Kosovu i Metohiji".
Kako se navodi, Živić, kao i sekretari Crvenog krsta u Novom Brdu - Dragan Stojanović, u Vitini - Tomislav Rakić i Obliću - Zoran Vasić, treba danas da se jave policiji na informativni razgovor. Policija je u Gračanici i Dragašu... »

Kancelarija za KiM: Privođenje članova Crvenog krsta je sramna akcija, važno spustiti tenzije

Blic četvrtak, 14. septembar 2017.
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da akcija kosovske policije i privođenje članova Crvenog krsta Kosova i Metohije najmanje veze ima sa Srbima i radom jedne humanitarne organizacije i da predstavlja deo obračuna starih i novih političkih struktura u Prištini i unutaralbanskog sukoba, koji je posledica tranzicije vlasti u privremenim institucijama samouprave.
Nazivajući tu akciju sramnom, Kancelarija za Kosovo i Metohiju je navela da najoštrije protestuje zbog privođenja članova Crvenog krsta Kosova i Metohije i upada policije u njegove prostorije, i upozorava da zloupotreba... »

Sekretari Crvenog krsta na KiM pušteni iz zatvora

Insajder četvrtak, 14. septembar 2017.
Sekretari Crvenog krsta iz opština Peć, Gračanica i Dragaš, Momo Dašić, Sveta Živić i Zećir Zurapi, pušteni su na slobodu pošto su noćas privedeni u akciji specijalnih jedinica kosovske policije.
Živić, kao i sekretari Crvenog krsta u Novom Brdu Dragan Stojanović, u Vitini Tomislav Rakić i Obliću Zoran Vasić, treba danas da se jave policiji na informativni razgovor, preneo je RTS. Policija je u Gračanici i Dragašu oduzela... »

Pripadnici Crvenog krsta uhapšeni na Kosovu, pušteni na slobodu

Vesti online četvrtak, 14. septembar 2017.
Sekretari Crvenog krsta iz opština Peć, Gračanica i Dragaš - Momo Dašić, Sveta Živić i Zećir Zurapi - pušteni su na slobodu nakon što su noćas privedeni.
Njih su priveli pripadnici specijalne jedinice kosovske policije ROSU. Kako saznaje RTS Živić, kao i sekretari Crvenog krsta u Novom Brdu - Dragan Stojanović, u Vitini - Tomislav Rakić i Obliću - Zoran Vasić, treba danas da se... »

Srbi iz Crvenog krsta pušteni na slobodu

Alo četvrtak, 14. septembar 2017.
Alo: Srbi iz Crvenog krsta pušteni na slobodu
Sekretari Crvenog krsta iz opština Peć, Gračanica i Dragaš - Momo Dašić, Sveta Živić i Zećir Zurapi - pušteni su na slobodu nakon što su noćas privedeni u akciji specijalnih jedinica kosovske policije, javio je RTS.
Kako se navodi, Živić, kao i sekretari Crvenog krsta u Novom Brdu - Dragan Stojanović, u Vitini - Tomislav Rakić i Obliću - Zoran Vasić, treba danas da se jave pliciji na informativni razgovor. AKCIJA Kosovska specijalna policija... »

Smatraju ih špijunima: Privedeni sekretari Crvenog krsta pušteni na slobodu

Blic četvrtak, 14. septembar 2017.
Sekretari Crvenog krsta iz opština Peć, Gračanica i Dragaš - Momo Dašić, Sveta Živić i Zećir Zurapi - pušteni su na slobodu nakon što su noćas privedeni u akciji specijalnih jedinica kosovske policije, javio je RTS.
Kako se navodi, Živić, kao i sekretari Crvenog krsta u Novom Brdu - Dragan Stojanović, u Vitini - Tomislav Rakić i Obliću - Zoran Vasić, trebalo bi danas da se jave policiji na informativni razgovor. Policija je u Gračanici i... »

Kosovo: Privedeni službenici Crvenog krsta pušteni

B92 četvrtak, 14. septembar 2017.
B92: Kosovo: Privedeni službenici Crvenog krsta pušteni
Beograd, Kosovska Mitrovica -- Sekretari Crvenog krsta iz opština Peć, Gračanica i Dragaš - Momo Dašić, Sveta Živić i Zećir Zurapi - pušteni su na slobodu nakon što su noćas privedeni.
Njih su priveli pripadnici specijalne jedinice kosovske policije ROSU. Kako saznaje RTS Živić, kao i sekretari Crvenog krsta u Novom Brdu - Dragan Stojanović, u Vitini - Tomislav Rakić i Obliću - Zoran Vasić, treba danas da se... »

Kosovo: Specijalci uhapsili Srbe bez objašnjenja

Mondo četvrtak, 14. septembar 2017.
Specijalne jedinice kosovske policije pretresle su sinoć prostorije privremenog organa opštine Peć i privele Moma Dašića, sekretara Crvenog krsta iz sistema Crvenog krsta Srbije.
Foto: MONDO, Mario Milojević Prethodno privedena još dva sekretara, u Gračanici i Dragašu. Kako je javio RTS, Momo Dašić je odveden na saslušanje, a predsednik opštine Peć Miloš Dimitrijevic je pozvan da se danas javi na... »

Pripadnici ROSU celu noć hapsili i pretresali, zašto?

B92 četvrtak, 14. septembar 2017.
B92: Pripadnici ROSU celu noć hapsili i pretresali, zašto?
Kosovska Mitrovica -- Pripadnici ROSU pretresli sinoć prostorije privremenog organa opštine Peć i privele Moma Dašića, sekretara Crvenog krsta iz sistema Crvenog krsta Srbije.
Prethodno privedena još dva sekretara, u Gračanici i Dragašu. Kako je javio RTS, Momo Dašić je odveden na saslušanje, a predsednik opštine Peć Miloš Dimitrijevic je pozvan da se danas javi na informativni razgovor u policiji.... »

Privedena tri sekretara Crvenog krsta na severu Kosova

B92 četvrtak, 14. septembar 2017.
B92: Privedena tri sekretara Crvenog krsta na severu Kosova
Kosovska Mitrovica -- Specijalne jedinice kosovske policije pretresle su prostorije privremenog organa opštine Peć i privele Momčila Dašića, sekretara Crvenog krsta.
Prethodno privedena još dva sekretara, u Gračanici i Dragašu. Momčilo Dašic je odveden na saslušanje, javlja dopisnik RTS-a. Policija je ranije privela i sekretare republičkog Crvenog krsta u Gračanici i Dragašu, Svetu Živića i... »

Privedena tri sekretara Crvenog krsta na severu Kosova

Blic četvrtak, 14. septembar 2017.
Specijalne jedinice kosovske policije pretresle su prostorije privremenog organa opštine Peć i privele Moma Dašića, sekretara Crvenog krsta iz sistema Crvenog krsta Srbije.
Prethodno privedena joŠ dva sekretara, u Gračanici i Dragašu. Momo Dašić je odveden na saslušanje, javlja dopisnik RTS-a. Policija je ranije privela i sekretare republičkog Crvenog krsta u Gračanici i Dragašu, Svetu Živića i... »
©2017 Netmark d.o.o.