Radnici Goše prekidaju štrajk u ponedeljak

Radnici Goše prekidaju štrajk u ponedeljak

Politika četvrtak, 14. septembar 2017.
SMEDEREVSKA PALANKA - Radnici fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke odlučili su da prekinu petomesečni štrajk, jer su postigli dogovor sa kupcima za koje će raditi u narednom periodu, a prvi radni dan biće u ponedeljak, kada svi radnici dobiju novac, prenosi RTS. Postignut je dogovor o... »

Radnicima Goše po 30.000, prekinuli štrajk

Dnevnik četvrtak, 14. septembar 2017.
SMEDEREVSKA PALANKA: Odluku o prekidu štrajka, koji je trajao preko pet i po meseci radnici "Goše" doneli su pošto su kupci proizvoda te fabrike šinskih vozila iz Smederevske Palanke svim zaposlenima isplatili prvu tranšu u iznosu od 30.000 dinara.
Pored toga, sa rukovodstvom fabrike je dogovoreno da se od prodaje postolja za vagone i putničkih vagona namire sva ostala potraživanja radnika. Predsednik Štrajkačkog odbora Milan Vujičić potvrdio je u izjavi FoNetu da je... »

Radnici Goše prekinuli štrajk, dobili po 30.000

Mondo četvrtak, 14. septembar 2017.
Štrajkački odbor i radnici Goše odlučili su da prekinu štrajk i sutra od sedam sati počnu da rade, pošto im je danas uplaćen deo duga.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Odluku o prekidu štrajka, koji je trajao preko pet i po meseci radnici "Goše" doneli su pošto su kupci proizvoda te fabrike šinskih vozila iz Smederevske Palanke svim zaposlenima isplatili prvu... »

Radnici Goše prekidaju štrajk u ponedeljak

Večernje novosti četvrtak, 14. septembar 2017.
Zaposleni u fabrici šinskih vozila odlučili su da prekinu petomesečni štrajk, jer su postigli dogovor sa kupcima za koje će raditi u narednom periodu
SMEDEREVSKA PALANKA - Radnici fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke odlučili su da prekinu petomesečni štrajk, jer su postigli dogovor sa kupcima za koje će raditi u narednom periodu, a prvi radni dan biće u... »

Radnici Goše prekinuli štrajk, dobili 30.000 dinara

SEEbiz četvrtak, 14. septembar 2017.
BEOGRAD - Štrajkački odbor i radnici Goša FSV odlučili su da prekinu štrajk i sutra od 7 sati počnu da rade. Njima je danas uplaćen deo duga u iznosu od 30.000 dinara. Za pet dana, kad izbace vagone za Srbijavoz, ponovo će im leći 30 hiljada, a za 15 dana još toliko.
Dug koji firma ima prema radnicima biće isplaćen kada prodaju postolje i plave vagone i biće para za sve radnike, kaže Milan Vujičić, predsednik Štrajkačkog odbora. Iza dogovora je stalo Ministarstvo odbrane i Ministarstvo... »

Radnici "Goše" prekidaju štrajk u ponedeljak

Blic četvrtak, 14. septembar 2017.
Radnici fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke odlučili su da prekinu petomesečni štrajk, jer su postigli dogovor sa kupcima za koje će raditi u narednom periodu, a prvi radni dan biće u ponedeljak, kada svi radnici dobiju novac, prenosi RTS.
Postignut je dogovor o isplati prve tranše za zaposlene u visini od 30.000 dinara. Sa rukovodstvom fabrike dogovoreno je da se od prodaje postolja za vagone i plavih putničkih vagona namire sva potraživanja poslodavca prema... »

Radnici Goše prekinuli štrajk posle pet meseci

Mondo četvrtak, 14. septembar 2017.
Radnici fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke prekinuli su petomesečni štrajk, jer su se dogovorili sa kupcima za koje će raditi u narednom periodu, a prvi radni dan biće u ponedeljak, kada svi radnici dobiju novac.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Sa protesta radnika Goše u Beogradu Postignut je dogovor o isplati prve tranše za zaposlene u visini od 30.000 dinara, javlja RTS. Sa rukovodstvom fabrike dogovoreno je da se od prodaje postolja za... »

Radnici goše prekinuli štrajk, po 30.000 u ponedeljak: Stižu prve pare posle 5 meseci

Kurir četvrtak, 14. septembar 2017.
BEOGRAD - Radnici fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke prekinuli su petomesečni štrajk jer su postigli dogovor sa kupcima za koje će raditi u narednom periodu, kao i o isplati prve tranše za zaposlene u iznosu od 30.000 dinara. Sa rukovodstvom fabrike dogovoreno je da se od prodaje... »

Radnici Goše prekidaju štrajk: Novac u ponedeljak

B92 četvrtak, 14. septembar 2017.
B92: Radnici Goše prekidaju štrajk: Novac u ponedeljak
Beograd -- Radnici fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke odlučili su da prekinu petomesečni štrajk.
radnici su postigli dogovor sa kupcima za koje će raditi u narednom periodu, a prvi radni dan biće u ponedeljak, kada svi radnici dobiju novac, prenosi RTS. Postignut je dogovor o isplati prve tranše za zaposlene u visini od... »

Radnici Goše prekinuli petomesečni štrajk

Beta četvrtak, 14. septembar 2017.
Radnici fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke prekinuli su petomesečni štrajk jer su postigli dogovor sa kupcima za koje će raditi u narednom periodu, kao i o isplati prve tranše za zaposlene u iznosu od 30.000 dinara, objavio je RTS. Sa rukovodstvom fabrike dogovoreno je da se od... »

Radnici Goše prekinuli štrajk

Radio 021 četvrtak, 14. septembar 2017.
Radnici fabrike šinskih vozila "Goša" iz Smederevske Palanke prekinuli su petomesečni štrajk, jer su postigli dogovor sa kupcima, za koje će raditi u narednom periodu, o isplati prve tranše za zaposlene u visini od 30.000 dinara.
Sa rukovodstvom fabrike dogovoreno je da se od prodaje postolja za vagone i plavih putničkih vagona namire sva potraživanja poslodavca prema radnicima, javlja dopisnik RTS-a. Prvi radni dan, kada svi radnici dobiju novac, biće... »

Prekinut štrajk u "Goši"

RTS četvrtak, 14. septembar 2017.
RTS: Prekinut štrajk u "Goši"
Radnici fabrike šinskih vozila "Goša" iz Smederevske Palanke prekinuli su petomesečni štrajk, jer su postigli dogovor sa kupcima, za koje će raditi u narednom periodu, o isplati prve tranše za zaposlene u visini od 30.000 dinara.
Sa rukovodstvom fabrike dogovoreno je da se od prodaje postolja za vagone i plavih putničkih vagona namire sva potraživanja poslodavca prema radnicima, javlja dopisnik RTS-a. Prvi radni dan, kada svi radnici dobiju novac, biće... »

Radnici Goše počinju da rade u petak

Danas četvrtak, 14. septembar 2017.
Posle 15 časova danas radnicima fabrike šinskih vozila Goša počele su da stižu uplate od kupaca u visini od 30.000 dinara što je bio uslov zaposlenih koji štrajkuju još od kraja marta da počnu da rade. Ako se sutra ispostavi da je novac svim radnicima fabrike u Smederevskoj Palanci uplaćen oni bi... »

Stojković najavio odlazak: Pomogao sam koliko sam mogao

Večernje novosti  pre 7 sati  još 18 povezanih

Trener BATE: Razlog naše defanzive je veoma jak protivnik

Večernje novosti  pre 10 sati  još 5 povezanih

Dačić: Pacoli je malo nervozan, ne ide im kako su planirali

Pravda  pre 46 minuta  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.