Povezane vesti
Ćerka Ljubiše Samardžića u suzama, nekoliko stotina ljudi na Novom groblju ispratilo slavnog glumca (FOTO)
Telegraf 14.09.2017
Više stotina ljudi na Novom groblju odalo je poslednji pozdrav slavnom glumcu. Na Novom groblju danas u 13 časova završilo se opelo slavnom glumcu Ljubiši Samardžiću. Već u 12 časova na istom se okupilo nekoliko stotina ljudi koji su došli da… »
Evo kako se Aleksandar Vučić oprostio od Ljubiše Samardžića (FOTO)
Telegraf 14.09.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se oprostio od slavnog glumca koji će danas biti kremiran na Novom groblju. Na Novom groblju danas u 13 časova završen je poslednji ispraćaj Ljubiši Samardžiću, a venac je poslao i predsednik Srbije Aleksandar… »
Mirka Vasiljević zaplakala kada je zagrlila suprugu Ljubiše Samardžića (FOTO)
Telegraf 14.09.2017
Među brojnim javnim ličnostima koje su došle da se oproste od slavnog glumca bila je i Mirka Vasiljević. Na Novom groblju u Beogradu danas je u 13 časova završeno opelo slavnom glumcu Ljubiši Samardžiću, od kojeg je došlo da se oprosti nekoliko… »
Idi kući, naspavaj se pored svog gage... Glumci se srceparajućim rečima oprostili od Ljubiše Samardžića (FOTO)
Telegraf 14.09.2017
Porodica, na desetine glumaca, ljudi iz sveta filma, pozorišta, kao i poštovalaca lika i dela Ljubiše Samardžića oprostilo se od slavnog glumca u Jugoslovenskoj kinoteci. Komemoracija slavnom glumcu, poslednjem bardu srpskog glumišta Ljubiši… »
Dogovarali smo se da odemo zajedno... Potresne reči supruge Ljubiše Samardžića (video)
Telegraf 14.09.2017
- Znate, kako kažu, žuti žutuju, crveni putuju. Ja se stalno nešto patim, fali mi ovo, fali mi ono, umrežila sam sto bolesti, a on ode pre mene - izjavila je Mira Samardžić za Telegraf. Na Novom groblju u Beogradu danas je održano opelo… »
Ako možeš da ispuniš minut koji ne prašta... tada ćeš biti veliki čovek, sine moj: Unuka Ljubiše Samardžića se…
Telegraf 14.09.2017
Unuka Ljubiše Samardžića se od dede oprostila stihovima pesme "Ako" Radjarda Kiplinga. Na Novom groblju u Beogradu oko 13 časova je završeno opelo Ljubiši Samardžiću, od kojeg se oprostilo nekoliko stotina ljudi. Evo kako se Aleksandar Vučić… »
A SAD adio... Nekoliko stotina ljudi plakalo uz čuvenu pesmu na ispraćaju Ljubiše Samardžića (video)
Telegraf 14.09.2017
Slavnog glumca Ljubišu Samardžića danas je više stotina ljudi ispratilo na večni počinak. Legendarni glumac, doajen jugoslovenske i srpske kinematografije, Ljubiša Samardžić, danas je na Novom groblju u Beogradu ispraćen na večni počinak… »
Vesti dana »
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Ana Brnabić: Gluposti koje Preradović izgovara su dokaz da je Radar Šolakova igračka
Politika pre 33 minutajoš 2 povezane