Повезане вести

Мирка Васиљевић заплакала када је загрлила супругу Љубише Самарџића (ФОТО)

Мирка Васиљевић заплакала када је загрлила супругу Љубише Самарџића (ФОТО)

Телеграф 14.09.2017
Међу бројним јавним личностима које су дошле да се опросте од славног глумца била је и Мирка Васиљевић. На Новом гробљу у Београду данас је у 13 часова завршено опело славном глумцу Љубиши Самарџићу, од којег је дошло да се… »
Ево како се Александар Вучић опростио од Љубише Самарџића (ФОТО)

Ево како се Александар Вучић опростио од Љубише Самарџића (ФОТО)

Телеграф 14.09.2017
Председник Србије Александар Вучић се опростио од славног глумца који ће данас бити кремиран на Новом гробљу. На Новом гробљу данас у 13 часова завршен је последњи испраћај Љубиши Самарџићу, а венац је послао и председник… »
Ћерка Љубише Самарџића у сузама, неколико стотина људи на Новом гробљу испратило славног глумца (ФОТО)

Ћерка Љубише Самарџића у сузама, неколико стотина људи на Новом гробљу испратило славног глумца (ФОТО)

Телеграф 14.09.2017
Више стотина људи на Новом гробљу одало је последњи поздрав славном глумцу. На Новом гробљу данас у 13 часова завршило се опело славном глумцу Љубиши Самарџићу. Већ у 12 часова на истом се окупило неколико стотина људи… »
Иди кући, наспавај се поред свог гаге... Глумци се срцепарајућим речима опростили од Љубише Самарџића (ФОТО)

Иди кући, наспавај се поред свог гаге... Глумци се срцепарајућим речима опростили од Љубише Самарџића (ФОТО)

Телеграф 14.09.2017
Породица, на десетине глумаца, људи из света филма, позоришта, као и поштовалаца лика и дела Љубише Самарџића опростило се од славног глумца у Југословенској кинотеци. Комеморација славном глумцу, последњем барду српског… »
Договарали смо се да одемо заједно... Потресне речи супруге Љубише Самарџића (видео)

Договарали смо се да одемо заједно... Потресне речи супруге Љубише Самарџића (видео)

Телеграф 14.09.2017
- Знате, како кажу, жути жутују, црвени путују. Ја се стално нешто патим, фали ми ово, фали ми оно, умрежила сам сто болести, а он оде пре мене - изјавила је Мира Самарџић за Телеграф. На Новом гробљу у Београду данас је… »
А САД адио... Неколико стотина људи плакало уз чувену песму на испраћају Љубише Самарџића (видео)

А САД адио... Неколико стотина људи плакало уз чувену песму на испраћају Љубише Самарџића (видео)

Телеграф 14.09.2017
Славног глумца Љубишу Самарџића данас је више стотина људи испратило на вечни починак. Легендарни глумац, доајен југословенске и српске кинематографије, Љубиша Самарџић, данас је на Новом гробљу у Београду испраћен на вечни… »
Ако можеш да испуниш минут који не прашта... тада ћеш бити велики човек, сине мој: Унука Љубише Самарџића се емотивним…

Ако можеш да испуниш минут који не прашта... тада ћеш бити велики човек, сине мој: Унука Љубише Самарџића се емотивним…

Телеграф 14.09.2017
Унука Љубише Самарџића се од деде опростила стиховима песме "Ако" Радјарда Киплинга. На Новом гробљу у Београду око 13 часова је завршено опело Љубиши Самарџићу, од којег се опростило неколико стотина људи. Ево како се… »

Вести дана »