Повезане вести

Брнабић о "Милетићу": Разговараћу али не може све премијер

Брнабић о "Милетићу": Разговараћу али не може све премијер

Пресс 15.09.2017
Премијерка истакла да је спремна, ако треба, да разговара с представницима родитеља који протестују због смене директора ОШ "Светозар Милетић" у Земуну. фото:б92.нет Ана Брнабић је истакла и да су родитељи имали већ… »
"Најближи сам Вучићев сарадник и планирам то да останем"

"Најближи сам Вучићев сарадник и планирам то да останем"

Вести онлине 15.09.2017
Министарка саобраћаја, инфраструктуре и грађевинарства Зорана Михајловић истакла да је лојалан члан СНС, али да ће се увек борити за све што је исправно. Она је, коментаришући изјаву страначког колеге Владимира Ђукановић да треба… »
Михајловић: Поштујем СНС, остајем најближи сарадник председника

Михајловић: Поштујем СНС, остајем најближи сарадник председника

Бета 15.09.2017
Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић изјавила је данас да поштује Српску напредну странку (СНС) чији је члан и да планира да остане најближи сарадник председника Александра Вучића. "Поштујем своју странку. Ја сам чланица… »
Михајловић: Најближи сам председников сарадник и планирам да то останем

Михајловић: Најближи сам председников сарадник и планирам да то останем

Правда 15.09.2017
БЕОГРАД - Министарка саобраћаја, инфраструктуре и грађевинарства Зорана Михајловић истакла је данас да је лојалан члан СНС, али да ће се увек борити за све што је исправно. Она је, одговарајући на питање како коментарише изјаву… »
Михајловић се огласила поводом позива Ђукановића да поднесе оставку

Михајловић се огласила поводом позива Ђукановића да поднесе оставку

Телеграф 15.09.2017
Потпредседница Владе каже да ће се увек борити за све оно што је исправно. Министарка саобраћаја, инфраструктуре и грађевинарства Зорана Михајловић истакла је данас да је лојалан члан СНС, али да ће се увек борити за све што је… »

Вести дана »