Повезане вести
Брнабић о "Милетићу": Разговараћу али не може све премијер
Пресс 15.09.2017
Премијерка истакла да је спремна, ако треба, да разговара с представницима родитеља који протестују због смене директора ОШ "Светозар Милетић" у Земуну. фото:б92.нет Ана Брнабић је истакла и да су родитељи имали већ… »
"Најближи сам Вучићев сарадник и планирам то да останем"
Вести онлине 15.09.2017
Министарка саобраћаја, инфраструктуре и грађевинарства Зорана Михајловић истакла да је лојалан члан СНС, али да ће се увек борити за све што је исправно. Она је, коментаришући изјаву страначког колеге Владимира Ђукановић да треба… »
Михајловић: Поштујем СНС, остајем најближи сарадник председника
Бета 15.09.2017
Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић изјавила је данас да поштује Српску напредну странку (СНС) чији је члан и да планира да остане најближи сарадник председника Александра Вучића. "Поштујем своју странку. Ја сам чланица… »
Михајловић: Најближи сам председников сарадник и планирам да то останем
Правда 15.09.2017
БЕОГРАД - Министарка саобраћаја, инфраструктуре и грађевинарства Зорана Михајловић истакла је данас да је лојалан члан СНС, али да ће се увек борити за све што је исправно. Она је, одговарајући на питање како коментарише изјаву… »
Михајловић се огласила поводом позива Ђукановића да поднесе оставку
Телеграф 15.09.2017
Потпредседница Владе каже да ће се увек борити за све оно што је исправно. Министарка саобраћаја, инфраструктуре и грађевинарства Зорана Михајловић истакла је данас да је лојалан члан СНС, али да ће се увек борити за све што је… »
Вести дана »
Студенти у блокади: Свака жена има право да прошета без страха да ће јој градоначник сломити нос
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Вејн Руни шокирао све: "Ако Ситију одузму титуле, нећу прихватити шампионску медаљу"
Мондо пре 3 сатајош 2 повезане
Пењароја након победе истакао значај навијача: Имам среће што сам тренер Партизана
Данас пре 4 сатијош 2 повезане
"Премијер ционистичког режима који убија децу и подстиче рат": Иран упозорио УАЕ на "опасне последице" због посете Нетањахуа
Курир пре 4 сатијош 2 повезане